Foto: Privātais arhīvs

Sabiedrībā pretrunīgu vērtējumu guvušais dziedātājs, dzejnieks un producents Sandis Kiops (attēlā centrā) aizvadītajā nedēļas nogalē ļāvies drosmīgam izaicinājumam un radikāli mainījis vizuālo tēlu.

Nedēļas nogalē Sandis bija devies pie sava drauga, friziermeistara Mura uz Jelgavas salonu CHI, kur Mura gādīgās rokas mūziķi pārvērta gluži vai līdz nepazīšanai - Kiops tika ne tikai pie jauna griezuma, bet arī matu krāsas, kļūstot par blondu matu īpašnieku.

"Vairāk vai mazāk pats izdomāju mainīt savu matu krāsu, bet Muris arī bija 100 procenti par to. Vispār jau es bērnībā biju dabiski blonds cilvēciņš.

Pagājušo ziemu, kad ar Lolu tusēju, es nokrāsoju kastaņmelnus matus, bet tagad esmu blondais grēks. Uz pavasari varbūt jau būšu zaļmatis," par savām, kā smējās pats Kiops, brīnumainajām pārvērtībām sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja dziedātājs.

Muris ir ne tikai viens no labākajiem Kiopa draugiem, bet arī regulāri rūpējas par dziedātāja matu griezumu - tieši viņš Sandi sapucēja pirms piedalīšanās šovā Precamies!?!, kā arī citos svarīgos gadījumos demonstrējis savas aroda iemaņas.

Galerijā: ieskats leģendārās Pīlādžogas izpildītāja brīnumaino pārvērtību procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!