Foto: Publicitātes foto
Pēc tam, kad vasaras izskaņā tapa zināms par Latvijas slavenā mūziķa Gacho (attēlā pa kreisi) šķiršanos no ilggadējās draudzenes, reperim, izejot sabiedrībā, nav miera. Lai kur Gacho parādītos, meitenes burtiski stāv rindās, lai ar mūziķi papļāpātu vai tiktu pie kopīgas bildītes.

"Tās meiteņu uzmanības jau man nekad nav trūcis. Pie tā, ka pēc koncertiem meitenes grib selfijus vai parakstus, jau esmu pieradis. Protams, gadās jau visādi gājieni, bet es īpaši neiespringstu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Gacho.

Gacho skatuves pieredze ir jau gana ilga, lai viņu vairs nespētu izsist no sliedēm satrakojušos fanīšu izgājieni. Visas meiteņu mīlas izpausmes mūziķis pieņem ar smaidu un uzsver, ka fanu mīlestība viņam nekādi netraucē.

"Šad un tad meitenes mani stalko. Viņas zina, kur es dzīvoju, tāpēc dežūrē pie durvīm un gaida lejā. Es uz to neiespringstu. Nav tā, ka man tas traucētu," dzīvi viegli tver populārais mūziķis.

Vasaras nogalē Latviju pāršalca ziņa, ka beigušās Gacho un Elgitas Magones piecus gadus ilgās attiecības. Tas gan neesot licis mūziķa fanēm masveidā mesties sūtīt viņam mīlas vēstules.

Selfiju uzņemšana un runāšanās klubos drīzāk esot draudzīga - fanes Gacho kaklā nekaras. Un mūziķis atklāj, ka tam nemaz nebūtu jēgas - viņš šobrīd nemaz nealkstot nopietnu attiecību.

"Šobrīd esmu brīvs puisis. Pēc ilgākām attiecībām jau prasās kādu laiku pabūt vienam. Esmu tādā pārdomu un gaidīšanas posmā.

Attiecību ziņā mans uzskats ir tāds, ka viss notiek dabiski. Nav tā, ka es tagad speciāli meklētu jaunu draudzeni. Jūtos labi tā, kā ir," spriež mūziķis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!