Latvijā populārais hiphopa mākslinieks Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā), kurš, reklamējot savu drīzumā paredzēto tūri, pats sevis sācis dēvēt par elektrohipsteru, pirms nedēļas ticis pie jauna tetovējuma – viņa labo roku tagad rotā liels Rīgas ģerbonis.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mūziķis un bokseris stāsta, ka par šāda veida tetovējumu viņš sapņojis jau aptuveni septiņus gadus, bet tikai tagad kopā ar tetovējuma salona Rīgas tinte māksliniekiem atradis uz sava ķermeņa tam piemērotu vietu.

Uz jautājumu, kāpēc izvēle kritusi par labu Rīgas ģerbonim, puisis neslēpj, ka šādu tetovējumu izvēlējies, jo viņam ar Latvijas galvaspilsētu ir ļoti īpašas attiecības. "Es ļoti mīlu Rīgu, un tagad tā vienmēr būs kopā ar mani. Uzskatu sevi par Rīgas lokālpatriotu. Tas ir mīlestības un cieņas apliecinājums pilsētai, kurā dzīvoju un kura man ir ļoti tuva," stāsta Gacho.

Šis ir hiphopa mākslinieka ceturtais tetovējums - pirmais tapis aptuveni 16 gadu vecumā, kad puisis uzvarējis kādās BMX sacensībās Lietuvā un kā balvu saņēmis iespēju uztaisīt vienu tetovējumu.

"Par pirmo tetovējumu lielā sajūsmā vairs neesmu - tas ir kaut kāds citplanētietis. Uz muguras man ir uztetovēts mans uzvārds, un vēl ir viens Rīgai veltīts zīmējums - pilsētas panorāmas kontūra," stāsta mūziķis.

Jaunākais tetovējums tapis aptuveni pusotras stundas laikā, un sāpes par spīti brīdinājumiem, ka izvēlētajā vietā ir ļoti jutīga āda, neesot bijušas nepanesamas.

"Es pie sāpēm esmu pieradis, jo boksa ringā bieži saņemu sitienus, tomēr tetovēšanas sāpes bija citādas - sīkas un pretīgas," smaidot stāsta Gacho, kurš par to, ka vecumdienās viņš varētu nožēlot jaunības dienās radītos zīmējumus, tikai pasmejas, norādot, ka vecumdienās viņam visticamāk viss būs vienalga un šādi sīkumi viņu nespēs satraukt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!