Foto: Vida Press

Tabloīdi turpina sekot līdzi amerikāņu repera Kanjes Vesta veselības stāvoklim. Jaunākie ziņu virsraksti ļoti glaimo viņa sievai, TV šovu zvaigznei un sabiedrības dāmai Kimai Kardašjanai (attēlā), kura šajā grūtajā periodā atbalsta savu vīru un pat baro viņu ar karotīti.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā reperis savas veselības un drošības dēļ tika nogādāts kādā Losandželosas slimnīcā. Drīz vien tapa zināms, ka Vests piedzīvojis sabrukumu – anonīmi avoti informēja tabloīdus, ka viņš sevi ir pilnīgi nodzinis un izsmēlis visus savus spēkus.

Tika izteikti vairāki minējumi, kas vainojams Vesta veselības problēmās, taču nedz viņš, nedz viņa ģimene pagaidām komentārus nav snieguši. Tiesa, arī šis gadījums nav izņēmums, un anonīmi informatori rūpējas, lai mediji turētu roku uz pulsa par jaunākajiem notikumiem.

Tiek vēstīts, ka cīņā par atlabšanu reperim blakus kā stabils balsts ir viņa sieviņa Kima, kura rūpējas, lai vīrs pēc iespējas ātrāk atlabtu.

Anonīms avots izdevumam "US Weekly" pastāstījis, ka Kima esot apbrīnojama – viņa visu savu laiku velta vīram un cenšas darīt visu iespējamo, lai mīļotais izveseļotos.

"Kima visu šo laiku bijusi viņam līdzās, palīdzējusi viņu barot un gulējusi blakus," stāstījis kāds zinātājs.

Kardašjana no vīra gandrīz visu nedēļu nav atkāpusi ne soļa. Tiesa, Pateicības dienā viņa tomēr devusies apciemot savu ģimeni, taču drīz vien atkal atgriezusies slimnīcā, lai rūpētos par nelaimē nonākušo mīļoto un arī uzraudzītu, lai viņš pienācīgi paēd.

Jau vēstīts, ka pēc Vesta nogādāšanas slimnīcā kāds avots izdevumam "People" pastāstīja, ka reperim ir izsīkusi enerģija. Turklāt pēdējā laikā viņam bijuši dažādi emocionāli pārdzīvojumi.

"Viņš nepārtraukti strādāja pie savas un "Adidas" modes līnijas. Viņš ir vispārzināms darbaholiķis," ziņoja kāds avots.

Jāatzīmē, ka dažas dienas pirms nonākšanas slimnīcā Vests atcēla savu koncerttūri. Savukārt viņa pēdējā uzstāšanās Sakramento sākās ar krietnu novēlošanos un beidzās pēc divu dziesmu izpildīšanas, kuru starplaikos viņš pamanījās skarbi kritizēt Hilariju Klintoni, kā arī par pasaules šovbiznesa ietekmīgāko pāri dēvēto Bejonsu un viņas vīru Jay Z.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!