Foto: DELFI
Satraucošas un skumjas ziņas saviem faniem šonedēļ paziņojusi dziedātāja Liene Greifāne (attēlā). Māksliniece atklājusi baisu notikumu, ko pārcietusi viņas ģimene – mūziķes tēvs pamatīgi piekauts un ievietots slimnīcā.

Šausminošo vēsti Liene sniegusi mikroblogošanas vietnē Twitter, kur viņa lūgusi atsaukties aculieciniekus, kas, iespējams, redzējuši ļaundari, kurš uzbrucis tēvam.

"Ir gadījusies liela nelaime. Mans tēvs ir reanimācijā, sasists gandrīz līdz nāvei. Lūgšu jums atvēlēt sekundi un aizlūgt, lai viņš izķepurojas.

Ja nu kāds zina apstākļus un ir kāda informācija par to, kā viss noticis, lūdzu ziņot policijai. Jānis Greifāns sasists Gaujā pie dārza būdas", kriminālā notikuma detaļas saviem faniem atklājusi dziedātāja.

Ir gadījusies liela nelaime. Mans tēvs ir reanimācijā, sasists gandrīz līdz nāvei.Lūgšu jums atvēlēt sekundi un aizlūgt,lai viņš izķepurojās— Liene Greifāne (@LieneGreifane) August 10, 2015

Ja nu kāds zina apstākļus un ir kāda informācija par to kā viss noticis, lūdzu ziņot policijai. Jānis Greifāns sasists Gaujā,pie dārza būdas— Liene Greifāne (@LieneGreifane) August 10, 2015

@LaurisReiniks katram nē, bet cerams.— Liene Greifāne (@LieneGreifane) August 10, 2015

Vēlāk mūziķe savā Instagram foto blogā fanus iepriecinājusi ar selfiju, kura aprakstā pateikusies faniem par lielo atbalstu un lūgsnām, kas veltītas dziedātājas tētim.

Kā pavēstījusi Liene, baisā notikuma atrisināšanā iesaistīta policija. Tāpat ļaundaru meklēšana tiek veikta arī pašu spēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!