Foto: Itar-Tass/Scanpix

Nesen medijos strauji izplatījās runas par Krievijā populārās skatuves mākslinieces, bijušās meiteņu popgrupas Блестящие dalībnieces Žannas Friskes (attēlā) smago slimību, un tagad arī viņas ģimenes apstiprinājusi – dziedātājai diagnosticēts vēzis.

Lai kliedētu visas baumas par Friskes veselības stāvokli, viņas dzīvesbiedrs Dmitrijs Šepeļevs dziedātājas un aktrises mājas lapā publicējis oficiālu paziņojumu - tajā viņš apstiprinājis aizvadītajā nedēļā izskanējušās baumas par to, ka Friskei ir vēzis, un lūdzis visus ar sapratni izturēties pret šo situāciju.

Zināms, ka populārajai skatuves māksliniecei ir smadzeņu vēzis jeb glioblastoma pēdējā stadijā, un šobrīd viņa atrodas kādā ārvalstu ārstniecības iestādē.

"Tas, kas ilgu laiku bija mūsu ģimenes iekšējā lieta, pirms pāris dienām kļuva zināms visiem. Šī iemesla dēļ mēs vēlamies pārtraukt jebkādas spekulācijas un uzskatām, ka Žannas talanta cienītāji ir tiesīgi zināt patiesību.

Mūsu ģimenei tas ir smags pārbaudījums. Žannai ir vēzis. Mēs turpinām par viņu cīnīties un ne minūti nepārtraucam cerēt. Mēs vēršamies pie visiem ar vienu vienīgu lūgumu - atbalstiet mūs ar labiem vārdiem un lūgšanām," paziņojumā aicinājis Friskes dzīvesbiedrs.

Friske ir dzimusi 1974. gada 8. jūlijā Maskavā, un pērnā gada pavasarī viņa laida pasaulē dēliņu Platonu. Drīz pēc dzemdībām viņa publisko telpu pameta. Bija plānots, ka uz skatuves viņa atgriezīsies aizvadītajā vasarā Jaunā viļņa laikā Jūrmalā, bet šī uzstāšanās tā arī nenotika.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!