Foto: Vida Press

Popdziedātājas Meraijas Kerijas brālis Morgans laikrakstam The Sun sniedzis ļoti atklātu interviju, kurā izpaudis nepatīkamus un ne visai glaimojošus faktus par savu slaveno un bagāto māsu.

51 gadu vecais Morgans stāstījis, ka viņa un Meraijas kopīgajai māsai, bijušajai prostitūtai Elisonei (abas attēlā), kurai pirms vairākiem gadiem diagnosticēts HIV, nepieciešama nauda smadzeņu un mugurkaula operācijai, taču dziedātāja, kuras bagātība mērāma vismaz 520 miljonos ASV dolāru, neesot gatava palīdzēt savai radiniecei.

Morgans sūkstījies, ka Meraijai daudz vairāk rūpot viņas mājdzīvnieki nekā slimās māsas veselība. Brālis savai slavenajai un bagātajai radiniecei veltījis ne pārāk glaimojošus vārdus.

Viņš popdziedātāju nodēvējis par cietsirdīgu un ļaunu raganu, kurai žēl savai mirstošajai māsai sniegt finansiālu atbalstu.

Morgans apgalvojis, ka turīgajai Meraijai summa, kas nepieciešama 54 gadus vecās Elisones operācijai, esot sīknauda.

"Tava māsa mirst, un viņa ļoti cieš, bet kur esi tu? Tev šķiet, ka tu esi tik brīnišķīga, bet patiesībā tu esi ragana," savu māsu intervijā izdevumam The Sun kauninājis Morgans.

Tāpat vīrietis apgalvojis, ka viņš neskaitāmas reizes mēģinājis sazināties ar Meraiju, taču sieviete viņu ignorējusi un izturējusies ļoti nenovīdīgi. Turklāt viņa nekad savu māsu neesot apciemojusi slimnīcā vai painteresējusies par viņas veselības stāvokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!