Foto: instagram.com/lienegreifane/
Aktīva sportošana un veselīgs dzīvesveids atmaksājas – dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) šo pavasari sagaida tiešām perfektā formā. Savu lielisko augumu Liene neslēpj zem drēbju kārtām, bet droši izrāda faniem arī neklātienē. Kamēr vieni jūsmo, otri sākuši dziedātājai aizrādīt pārlieku miesas demonstrēšanu.

Šovasar skaistā Liene nekautrējas atkailināt miesu – viņa izvēlas dziļus dekoltē, mini un kostīmus ar pliku vēderiņu. Savus labākos ietērpus dziedātāja atrāda "Instagram" foto blogā, kur no viņas iedvesmojas gandrīz 20 tūkstoši sekotāju.

Māksliniecei arī nav, par ko kaunēties – visu pavasari viņa intensīvi strādāja ar savu augumu, atvadoties no pēdējām tauciņu paliekām un padarot savu augumu pavisam perfektu.

Jūnija vidū Liene iepriecinājusi fanus ar īpaši daudziem pikantiem attēliem, bet īpaši satriecošu foto viņa savā blogā ievietojusi 19. jūnijā. Zīmīgajā attēlā dziedātāja sevi fotografē no augšas, pati atliecoties atpakaļ.

Tādā veidā bildes centrā ir labumi mākslinieces dekoltē zonā. Tiesa, vispārēja sajūsma par pikanto kadru šoreiz mijusies ar pārmetumiem. Vairākas fanes aizrādījušas Lienei, ka nevajadzētu "rādīt krūtis visai pasaulei", bet kāda gados jauna sekotāja pat norādījusi, ka viņai neesot bijis patīkami ieraudzīt mākslinieci šādā paskatā, un norādījusi, ka citi fani ir vēl jaunāki.

Have fun Friends, because fun soon will be as a pleasure 🙈🙈🙈🙈

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Jun 19, 2016 at 11:43am PDT

What you think Of This outfit? #black #outfit

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Jun 17, 2016 at 10:45am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!