Foto: DELFI

Dziedātājas Lienes Greifānes (attēlā) ģimene šonedēļ piedzīvoja ļoti traģisku notikumu – mākslinieces tēvs Jānis tika piekauts gandrīz līdz nāvei un ar gūtajiem ievainojumiem tika ievietots reanimācijā. Tapis zināms, ka vīrieša veselība uzlabojusies un stāvoklis stabilizējies.

Kā savos sociālajos tīklos vēsta Liene, viņas tētim ir smags smadzeņu satricinājums. Tāpat Jānim pamatīgi apskādēta acs, taču māksliniece ir pārliecināta, ka vīrietis drīz vien atkopsies.

"Paldies visiem par labajām domām mana tēta virzienā. Šodien biju slimnīcā, stāvoklis ir stabils. Pārvests uz palātu. Jācer, ka acij viss būs OK. Pašlaik tāds pirāts, acs galīgi sasista un piepampusi. Smags smadzeņu satricinājums un atmiņas zudumi uznāk, taču viss ārstējams. Paldies jums," tīmekļa vietnē Facebook saviem faniem atskaitījusies dziedātāja.

Paldies visiem par labajām domām mana tēta virzienā. Šodien biju slimnicā, stāvoklis ir stabils. Pārvests uz... http://t.co/bfuNcoU77g— Liene Greifāne (@LieneGreifane) August 11, 2015

Pateicībā par fanu atbalstu Greifāne savā Instagram profilā publicējusi kārtējo selfiju, un tā aprakstā māksliniece atklājusi, ka tētis jau sācis gudri spriedelēt un neklausīt māsiņas. Kā vēsta mūziķe, pagaidām tēvu nomoka pamatīgi galvas reiboņi, tādēļ viņš nedrīkst daudz kustēties.

Tiesa, lielo prieku par tēta atkopšanos nedaudz aizēnojis kāds negantas pusaugu meitenītes komentārs pie Lienes selfija. Jauniete ar segvārdu betmens13gril īsi un kodolīgi pavēstījusi - "lai tik nomirst".

Kā jau tas bija gaidāms, šis komentārs raisījis pamatīgu sašutumu, un meitenīti par ļauno komentāru nostrostējusi ne tikai pati Liene, bet arī vairāki viņas fani un draugi, baidot viņu ar žagariem un nonākšanu ellē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!