Foto: DELFI

Grupas Credo solists un populārais mūziķis Guntis Veits (attēlā) par sieviešu uzmanību sūdzēties nevar, un arī pats neslēpj savu mednieka dabu. Dziedātāja arsenālā ir dažādi ieroči, kā savaldzināt pretējo dzimumu, no kuriem labākais risinājums salabšanai pēc strīdiem ir negaidīti pārsteigumi.

"Lai salabtu ar sievieti pēc strīda, puķes un konfekšu kaste, visticamāk, nelīdzēs - tas jau ir noiets etaps, ko izmantot kā pēdējo salmiņu, ja nu neko labāku vairs nevar izdomāt.

Krīzes situācijās vīriešiem silti iesaku izvēlēties ko interesantāku. Vislabāk nostrādā pārsteigumi, ja vien strīds, protams, nav bijis tāds, pēc kura vīrietim jāsavāc savas mantiņas un jādodas tālēs zilajās," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta mūziķis.

Veits neslēpj, ka savulaik sieviešu dēļ sastrādājis arī neskaitāmas muļķības un pārgalvības, par kurām varētu pat sarakstīt grāmatu. Tomēr nu dziedātājs kļuvis piezemētāks, un, lai gan jautrās dabas dēļ reizēm joprojām gadās izstrādāt dažādus amizantus atgadījumus ne tikai ar sievietēm, bet visiem cilvēkiem sev apkārt, arī mūziķa ikdiena kļuvusi krietni mierīgāka.

Savu galveno ieroci, ar ko savaldzināt sievietes, Veits raksturo kā īpaši iedarbīgu, tomēr neatklāj, jo, ja noslēpums tikšot izpausts, tas vairs nedarbošoties. Taču mūziķim ir savs viedoklis par dāvanu un ziedu dāvināšanu.

"Uzskatu, ka sievietēm nav jēgas dāvināt standarta dāvanas. Lai savu dāmu iepriecinātu, jācenšas to pārsteigt ar ko īpašu un nemateriālu. Konkrētas lietas var dāvināt priekšnieki sava uzņēmuma darbiniecēm, bet mīļotajai sievietei gan vajag ko romantisku un netveramu.

Viena no pārbaudītākajām lietām, ar ko dāmu pārsteigt ikdienā, ir brokastis gultā, bet, ja tās jau nogulētas, tad iesaku vīriešiem savas sievietes aizvest greznās pusdienās kaut vai parastā otrdienā. Nedrīkst arī aizmirst, ka sievietēm jādāvina ziedi ne tikai svētkos, bet arī ikdienā. Tā kā pats tos pēc koncertiem saņemu samērā bieži, uztveru tos kā kaut ko par sevi saprotamu. Tomēr ar sievietēm ir citādi, un, ja pamani, ka dāma sāk raidīt it kā nevainīgus skatienus puķu tirgotājas virzienā, zini, ka ir pēdējais laiks, lai viņai pasniegtu kādu puķi," iesaka populārais mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!