Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Intara Busuļa ģimene šopavasar kļuva par vienu atvasi kuplāka – viņa sieva Inga laida pasaulē abu kopīgo dēliņu. Savukārt pāra pirmdzimtajam dēlam Lenijam nesen apritēja 16 gadi.

Jau vēstīts, ka Intaram un Ingai ir arī divas meitas Emilija un Amelija. Viņu pirmdzimtais Lenijs aizvadītajā nedēļā atzīmēja "saldos sešpadsmit", un lepnais tētis par godu šim īpašajam notikumam iepriecināja ar aizkustinošiem foto.

"Mīļo Lenij! Daudz laimes dzimšanas dienā. Tu esi izaudzis par gudru, stipru, staltu, skaistu vīru, kurš ciena un godā visu, kas ir šajā pasaulē. Mēs ar tevi ļoti lepojamies. Nepazaudē sevi," savam dēlam novēlējis Busulis.

Dziedātājs publicējis bildi, kurā iemūžināts kopā ar Leniju, kā arī vairākus sava dēla bērnības dienu foto, kuros puisēns ir pavisam mazs.

Mīļo, Lenij ... 🎂 ... Daudz Laimes Dzimšanas dienā, . ⭐️ .. Tu esi izaudzis par gudru, stipru, staltu, skaistu vīru , kurš tur cieņā & godā visu kas ir šajā pasaulē .. 🙏🏻 Mēs ar Tevi ĻOTI Lepojamies ... 🙌🏻 .. Nepazaudē sevi 👊🏻✌🏻Дорогой, Лений ... 🎂 ... С Днем Рождения, Сын мой ... ⭐️ .. Ты стал умным,стройным,сильным красивым мужчиной, который ценит и уважает все на этой земле ... 🙏🏻 Мы Тобой очень гордимся ... 🥇 .. Никогда не меняйся ..🍼🍺 #Sweet16 #16 #DĒLS #СЫН #happybirthday #LOVE #26april2002 #26april

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis) on Apr 26, 2018 at 12:01pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!