Foto: Privātais arhīvs
Populārajam Krievijas komponistam un producentam Igoram Krutojam šovasar apritēja 65 gadi. Par godu šim īpašajam notikumam dažādās valstīs tiek rīkoti mākslinieka jubilejas koncerti, un šonedēļ viens no tiem aizvadīts Apvienotajos Arābu Emirātos.

Krutoja jubilejas koncertā Dubaijā uzstājušies daudzi populāri Krievijas un Ukrainas mūziķi – Nikolajs Baskovs, Ani Lorak, Žasmin un citi. Arī Intars Busulis uz skatuves mirdzējis līdzās citām kaimiņzemju mūzikas zvaigznēm.

Savas gaitas Dubaijā Busulis labprāt dokumentējis sociālajā tīklā "Instagram", savam sekotāju pūlim foto un īso video stāstiņu formātā ielūkoties ne tikai koncertā, bet arī atpūtas brīžos.

Jāatzīmē, ka oktobra izskaņā Krutoja jubilejas koncerts notika Ņujorkā, un pāri okeānam ciemos pie gaviļnieka bija devies arī Busulis.

Krutojs savu dzimšanas dienu atzīmē ar vērienu. Svinības sākās šovasar konkursa "Jaunais vilnis" laikā Sočos un turpinās joprojām ar koncertiem dažādās valstīs un pilsētās. Drīzumā koncerti gaidāmi arī Minskā un Diseldorfā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!