Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā Maskavā norisinājās tradīcijām bagātā "Песня года" ("Gada dziesma") mūzikas balvu svinīgā pasniegšanas ceremonija, kurā bija sapulcējies viss Krievijas šovbiznesa zieds. Starp kaimiņzemes zvaigznēm mirdzēja arī Latvijas mūziķi Laima Vaikule un Intars Busulis.

Ikgadējā ceremonija, kas notika sestdien, 1. decembrī, ir viens no svarīgākajiem un prestižākajiem notikumiem Krievijas mūzikā, un pirms svarīgā pasākuma Busulis saviem atbalstītājiem sociālajos tīklos vēstīja, ka viņam esot liels gods uzstāties koncertā.

Kā vēsta kaimiņzemes mediji, pasākuma vadīšana bija uzticēta populārajām personībām Sergejam Lazarevam un Ļerai Kudrjavcevai.

Savukārt ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja gan Busulis un Vaikule, gan Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs, Kristīna Orbakaite un daudzi citi estrādes spīdekļi.

Busulis pa atslēgas caurumu nedaudz ielūkoties pasākumā ļāvis arī saviem atbalstītājiem. Mūziķis "Instagram" tīklā padalījies ar vairākiem foto, tajā skaitā arī attēlu, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar kolēģi Laimu Vaikuli.

View this post on Instagram

Эмоций за эти выходные получено столько 🔥💪🏻 Что уже не терпится их торжественно отдать на нашем ближайшем концерте в Санкт-Петербурге 😉 Напоминаю для тех кто забыл: 29 декабря, 19:00 БКЗ Октябрьский 🙌 А для тех кто не забыл (а таких, я знаю, много) мой горячий и пламенный привет 💥😎 Скоро увидимся 😉 #ИнтарсБусулис #СанктПетербург #РождественскийКонцерт #БКЗОктябрьский #IntarsBusulis

A post shared by Интарс Бусулис (@intarsofficial) on Dec 3, 2018 at 8:07am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!