Foto: Publicitātes foto

Ne vienmēr slavenību zīmēšanās sociālajos tīklos attaisnojas. Tā, piemēram, amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (attēlā kreisajā pusē) viena jauka foto dēļ nonākusi interneta huligānu ievērības lokā un kļuvusi par izsmieklu.

Vietnē Reddit kāda dziedātājas fane publicējusi piemīlīgu bildīti, kurā viņa redzama kopā ar savu elku - Teilori Sviftu. Foto īpašs ar to, ka skatuves māksliniece tajā atsegusi savu seksīgo nabiņu, taču gaidītās sajūsmas vietā attēls tīmeklī izraisījis jaunu stulbingu.

Bildīte tik ļoti uzjautrinājis interneta asprāšus, ka tie metušies pārveidot un izdaiļot Sviftas nabiņu ar dažādu foto apstrādes programmu palīdzību, un daži huligāni īpaši pacentušies radoši izpausties ar dziedātājas vēderiņu.

Pārveidoto bilžu vidū atrodami daži izcili šedevri. Tā, piemēram, kāds jokdaris dziedātājas plakano puncīti apveltījis ar muskuļotu reljefu, vēl kāds asprātis izveidojis ainiņu, kurā no mūziķes vēdera izlaužas briesmonis, bet viens no daudzajiem huligāniem Sviftas nabu izdzēsis pavisam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!