Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītais pianists un citādi talantīgais Ivars Kļaviņš (attēlā) pirms pāris mēnešiem no Skotijas atgriezies Latvijā, un laiku dzimtenē skandalozais puisis velti netērē, atrodot iespēju gan muzicēt, gan atpūsties.

Savos sociālo tīklu profilos Kļaviņš bieži vien sekotājus informē par vētrainas uzdzīves laikā piedzīvoto un vēsta par citiem piedzīvojumiem, un bagātīgās pieredzes dēļ puisis arī izstrādājis savu sistēmu, kā pēc alkohola lietošanas nemocīties ar paģirām.

"Pirmkārt, kad jūtat, ka briest "plosts", iesaku iedzert četras, piecas tabletītes aktīvo ogli, jo tad labāk strādā nieres, un tas nozīmē, ka mūsu organismam tiek nodarīts mazāks ļaunums," sarunā ar DELFI Izklaidi padomos dalās Ivars.

"Pamatīgi piedzeroties, vislabākais veids, kā nodrošināties pret paģirām, ir pirms gulētiešanas iedzert citramonu. Vēl viena laba metode - var uzpīpēt "zālīti". Tad labāk nāk miegs, patīkamākas sajūtas un no rīta skaidrāks prāts," pieredzē dalās pianists.

Tiem, kuriem no paģirām tomēr nav izdevies izvairīties un, no rīta pamostoties, šķiet, ka zeme griežas un sienas atkāpjas, puisis iesaka paņemt labi daudz alkohola, doties pie tuvējās ūdenskrātuves un "kreatīvi salāpīties", alkohola lietošanu apvienojot ar peldēšanos.

Lai tomēr no paģirām sevi pasargātu, Kļaviņš atgādina veco patiesību nejaukt kopā dažādus alkohola tipus, piemeklējot katram gadījuma atbilstošāko un pie tā arī turoties.

"Ja gribam pamatīgi uzlīksmot zaļumballē, tad, protams, vispiemērotākais būtu alus. Ja gribam pavadīt fantastisku un neaizmirstamu vakaru ar savu mīļoto, tad kā papildelements varētu būt izsmalcināts vīns, un katrs latvietis un krievs zina, ka šos abus komponentus nevajag jaukt kopā," spriež Ivars.

"Ja jūs vēlaties vienkārši "aizliet seju", tad drīkst jaukt kopā šādus komponentus kā rums ar kolu, bonītis ar kolu, kolu ar sulu, sulu ar šņabi, šņabi ar skābu gurķi. Skābu gurķi ar pienu gan nevajadzētu jaukt, bet moku ar pienu - droši.

Starp citu, visus šos iepriekšminētos komponentus droši drīkst sagāzt ūdenspīpē, jo tās pīpēšana diezgan normāli dod galvā, bet labums ir tāds, ka alkohols nav asinīs un pēc šādas pīpes droši drīkst pilotēt savu mašīnu uz mājām. Protams, ūdenspīpē var iemaisīt arī "zālīti"," bagātīgajā pieredzē dalās jaunais skatuves mākslinieks.

Galerijā: ieskats Kļaviņa izklaidēs pēc atgriešanās Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!