Foto: DELFI
Pēc tam, kad Latvijas medijos uzvirmojušas baumas par krīzi dziedātājas Diānas Pīrāgs-Cesto un franču finansista Frenka Cesto (abi attēlā) ģimenē, vīrietis sociālajos tīklos izplatījis publisku paziņojumu. Tajā vīrietis ne tikai apstiprina ģimenes izjukšanu, bet arī atklāj drausmus faktus par abu šķiršanos.

Publicējot informāciju savā Facebook profilā, Cesto kungs uzsver, ka vēlas viest skaidrību par savu ģimenes stāvokli pēc medijos izplatītajām baumām.

Viņš vispirms paziņo, ka pāris šķīries jau vairākus mēnešus, par iemeslu minot to, ka sieva nav varējusi pieņemt viņa iesaistīšanos Latvijas teātra dzīvē, piedaloties Latvijas Nacionālā teātra izrādē Uguns un nakts, ko Diāna rakturojusi kā "fašistisku un nacionālistisku".

Vīrietis uzsver, ka slavenā dziedātāja pēc attiecību izjukšanas īstenojusi pamatīgu atriebības plānu, viena ceļojot pa ārzemēm.

Pīrāgs bez ģimenes apbraukājusi eksotiskas valstis, bet tad izlēmusi sākt strādāt uz kruīza kuģiem. Deklarējusies savas mātes dzīvoklī, Pīrāgs turpinājusi ierasties pie vīra, "uzkraut savu netīro veļu un 20 mēnešus veco bērnu"", kā arī jaukties Frenka personiskajā dzīvē.

Vīrietis liedzis bijušajai ierasties savā dzīvoklī, jo pamanījis, ka Pīrāgs esot "ekstremāli agresīva". Laulātais draugs uzskaita: Pīrāgs pēc šķiršanās "ielauzās dzīvoklī, nozaga pasi un lidojuma biļeti, saplēsa manas draudzenes pasi un sabojāja viņas personiskās lietas.

Trešajā martā viņa ieradās manā dzīvoklī kopā ar astoņiem policistiem, kliedzot, ka es esmu bīstams mūsu dēlam."

Cesto kungs esot šantažēts, saņēmis spļāvienus sejā, un sieva pat dzinusies viņam pakaļ ar nazi, kad vīrieša rokās bijis kopīgais dēliņš Leons Adonīss.

"Es tiku šantažēts no viņa dzimšanas dienas – ja es nepieņemšu viņa mātes agresīvo un histērisko dabu, es savu dēlu vairs nekad neredzēšu," Facebook ierakstā atklājis Cesto.

Bijušais mīlnieks stāsta, ka Pīrāgs neesot žēlojusi arī bērnus – deviņgadīgā meitiņa no pirmās laulības esot iekaustīta nepilnus divus gadus vecā brālīša Leona priekšā, kuru māte savukārt centusies iepļaukāt.

"Kādu dienu viņa ar tamponu un pašas menstruāciju asinīm uzrakstīja uz mūsu guļamistabas sienas manas bijušas vārdu," pavisam intīmas detaļas atklāj Frenks. Tovakar viņa mērs bijis pilns – vīrietis izsaucis uz mājām lieciniekus, kārtējais skandāls ierakstīts.

Abi turpina ķīvēties par kopīgo dēlu, kurš, kā secinājis Frenks, netiekot pienācīgi mazgāts, jo vietā, kur mitinās Diāna, nav siltā ūdens. Vīrietis izlēmis cīnīties par savu dēlu, un ziņo, ka lietā iesaistījis jau tiesībsargājošās iestādes, kā arī Francijas vēstniecību.

Tiesa, pati Diāna Pīrāgs atklātā sarunā ar DELFI Izklaidi iezīmē citu ainu par to, ko piedzīvojusi laulībā ar tā dēvēto franču finansistu – vīrietis bijis vardarbīgs pret viņu, kā arī krāpis sievieti.

Atgādinām, ka Diāna Pīrāgs un Cesto gredzenus mija pirms diviem gadiem un tas ilgi tika uzskatīts par vienu no skaistākajiem un romantiskākajiem mīlasstāstiem pašmāju šovbiznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!