Foto: DELFI
Jau ilgāku laiku pašmāju šovbiznesa kuluāros tiek trītas mēles par nopietnu krīzi dziedātājas Antras Stafeckas laulībā. Tagad pati skatuves māksliniece apliecinājusi, ka ir šķīrusies no vīra un abu dēlu tēva Ģirta (abi attēlā).

Tā kā jau arī agrāk Antras un Ģirta attiecībās bijuši kritumi un viņi neilgi pirms kāzām pat pašķīrās, daudzi jaunās runas uztvēra kā baumas, tomēr šoreiz laulībai patiesi pielikts punkts un dziedātāja uzsākusi jaunas attiecības.

"Domāju, ka jebkurš pieaudzis cilvēks, kuram ir ģimene vai bijusi laulība, noteikti zina, ka dzīvē var notikt visādi. Šāds dzīves posms, kad vairs neesam kopā, mūsu attiecībās ar Ģirtu ir aptuveni gadu. Tā ir personiska lieta, un sīkāk par šķiršanās iemesliem runāt nevēlos," sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājusi Stafecka.

Dziedātāja norādījusi, ka savulaik viņas privātā dzīve ir pietiekami aprakstīta, tāpēc arī par savām jaunajām attiecībām ar grupas "Otra puse" ģitāristu Jāni Čubaru viņa stāstīt nav vēlējusies.

Ar abu dēlu tēvu viņa turpina dalīt rūpes par kopīgajām atvasēm un uzsver, ka šķiršanās šajā gadījumā nav nozīmējusi traģēdiju.

"Mums nekas traģisks nav noticis. Nevienam pāri nav nodarīts. Protams, ka šķiršanās ir sāpes, nav patīkami... Ar Ģirtu, paldies Dievam, naidā neesam," izdevumam "Kas Jauns" pastāstījusi Antra, kura jau drīzumā laulību plāno šķirt arī oficiāli.

Antra un Ģirts gredzenus mija 2014. gada vasarā. Abi kopā bija ilgāku laiku, 2011. gadā šajā savienībā pasaulē nāca pirmdzimtais Roberts, un 2014. gada pavasarī ģimenei pievienojās mazais Augusts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!