Foto: DELFI

Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Katy Tindemark jeb Jekaterina Elizabete Tindemarka aizvadītā gada novembrī mija gredzenus ar savu ilggadējo dzīvesbiedru un meitiņas tēvu Bo Rikardu, bet nu savienībai pienācis gals.

Abi savas attiecības oficiāli noformēja Zviedrijā, kas ir Jekaterinas nu jau bijušā vīra dzimtene, bet tagad laulība šķirta.

"Jā, esam šķīrušies, un man to vairs negribās slēpt. Pēc Zviedrijas likumiem mums bija doti seši mēneši, lai apdomātu. Lēmumu pieņēmu es, Rihards cenšas mani saprast," DELFI Izklaidei stāsta Katy.

"Varu pateikt tikai to, ka, iespējams, viņš ir vislabākais cilvēks, ko esmu satikusi un satikšu savā mūžā, un šie seši ar pusi gadi kopā bija tiešām harmonijas un sapratnes pilni, bet jūtu, ka nevaru es vairs būt ģimenes cilvēks," skaidro dziedātāja un neslēpj, ka jūt nepieciešamību kādu laiku pabūt vienai.

"Kamēr mums ir saglabājušās labas attiecības, uzskatu, ka vismaz mazās Elizabetes dēļ ir labāk atstāt tās harmoniskas, nevis dzīvot kopā, līdz kļūstam agresīvi viens pret otru, kā notiek ar daudziem pāriem, ko pazīstu. Kāpēc mocīt cilvēku, ja nespēj viņu mīlēt tā, kā viņš to vēlās?

Manā sapratnē mīlēt otru cilvēku nozīmē saprast to, kas viņam ir vajadzīgs dotajā brīdī un arī dot viņam to! Man tas vairs nesanāk," atklāta ir Katy

Abu kopīgā meitiņa Elizabete, kura drīz svinēs piecu gadu dzimšanas dienu, pret vecāku lēmumu izturoties saprotoši - pusi laika viņa pavada pie māmiņas Rīgā, bet pusi pie tēta Stokholmā.

"Aizejot no vīra, nemeklēju nopietnas attiecības, bet pieņemu, ka varētu uzturēt brīvās attiecības. Šobrīd pārvācos dzīvot uz savu veco nelielo dzīvokli, gandrīz pabeidzu nelielu kosmētisko remontu, iegādājos lētāku mašīnu par iepriekšējo un esmu laimīga!" par izmaiņām dzīvē priecājas dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!