Foto: Vida Press

Amerikāņu rokgrupas "Metallica" līderis Džeimss Hetfīlds šķiras no sievas Frančeskas, ar kuru bija precējies 25 gadus, vēsta ASV tabloīdi. Hetfīldu laulība faktiski izjukusi jau šā gada sākumā, taču tagad tiesā Kolorādo iesniegti dokumenti laulības šķiršanai oficiāli.

Šķiršanās dokumentus iesniedzis pats 59 gadus vecais mūziķis, pamatojot to ar nesamierināmām domstarpībām abu laulāto starpā. Laulība ar Frančesku viņam bijusi pirmā un līdz šim vienīgā dzīvē, ģimenē izaudzināti arī trīs bērni – meitas Kali (24) un Marsela (20), kā arī dēls Kastors (22).

Kā vēsta "Page Six", Hetfīlds ar Frančesku apprecējās 1997. gadā pēc ļoti īsa randiņu perioda, proti, tie bija tikai pieci. Kāds pārim pietuvināts cilvēks pavēstījis, ka Hetfīldi pašķīrās jau šā gada sākumā, taču turpina cieņpilnu saziņu savu bērnu dēļ.

Vēl pirms pieciem gadiem Hetfīlds kādā intervijā Džo Roganam teica, ka sieva viņam daudz palīdzējusi dzīvē un karjerā, tostarp palīdzot risināt mentālas dabas problēmas, kas mūziķim radušās pārmērīgas alkohola lietošanas dēļ. "Bailes pazaudēt ģimeni bija liels stimuls. Mani ļoti nobiedēja tas, ka ģimene varētu mani pamest paša uzvedības dēļ. Sieva mani izdzina no mājām, kādu laiku dzīvoju viens. Viņa piespieda mani doties pie terapeita, un es to darīju," izteicās Hetfīlds, neslēpjot, ka viņam ir problēmas kontrolēt savas dusmas. Toreiz viņš bija apņēmības pilns sakārtot sevi psiholoģiski, jo pašam bijusi "salauzta bērnība" – šķīrušies vecāki.

"Tēvs aizgāja, māte nomira, bija jādzīvo kopā ar brāli. Es vienkārši plūdu pa dzīvi. Nevēlējos, lai tas notiek ar manu ģimeni," toreiz pauda mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!