Foto: Vida Press

Šobrīd tiek šķirta savulaik populārās meiteņu grups "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafoni (abi attēlā). Bijušie dzīvesbiedri nesen tikušies tiesā, un tapis zināms – desmit gadu ilgās kopdzīves laikā pāris dzīvojis tik izšķērdīgi, ka tagad abi knapi spēj savilkt kopā galus.

Jau vēstīts, ka Belafonte šķiršanās dēļ iestidzis lielos parādos, turklāt Melānija viņu patriekusi no mājām. Vēl jo vairāk – dziedātāja panākusi, ka Stīvenam aizliegts tuvoties viņai un abu kopīgajai meitai Medisonei, kura nāca pasaulē 2001. gadā. "Spicā" Mela uzskata, ka bijušais vīrs apdraud viņas un meitas dzīvību.

Britu mediji vēsta, ka Melānija un Stīvens aizvadītajā nedēļā tikušies Losandželosas tiesā, un tajā atklājušies pārsteidzoši fakti. Bijušais vīrs no dziedātājas vēlas piedzīt uzturlīdzekļus un panākt, lai viņa apmaksā tiesu izdevumus, bet Melas pārstāvji pavēstījuši, ka viņa esot bankrotējusi.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka Melānija savas karjeras laikā nopelnījusi aptuveni 38 miljonus birtu mārciņu, taču viņai šobrīd nav nekādu uzkrājumu. "Spicā" meitene Mela visus šos gadus dzīvojusi pēc principa – kas tiek nopelnīts, to uzreiz arī jāiztērē.

Kā vēsta mediji, Belafonte mīļotajai labprāt palīdzējis notriekt naudiņu, un britu tabloīdi uzskaitījuši dažādus kaprīzus pirkumus, kas noveduši pie tā, ka gan Melānija, gan Stīvens ir palikuši pliki un nabagi.
Foto: Vida Press

Tā, piemēram, laulības laikā Melānija vismaz miljonu iztērējusi par dažādām automašīnām. Viena no tām – "Cadillac Escalade" džips – bijis veidots kā bruņmašīna.

Arī dziedātājas rotu lādītē ieguldīti vairāki miljoni britu mārciņu. Viņas īpašumā ir ne tikai smalki briljanta auskari, kuru vērtība mērāma 50 tūkstošos mārciņu, bet arī krāšņs briljanta gredzens, kas maksā teju pusmijonu.

Vēl viena Melāijas kaprīze ir dārgas dizaineru somiņas, un izdevums "Mail Online" aprēķinājis – "spicā" Mela var lepoties ar prāvu rokassomu kolekciju, kuras vērtība ir vismaz pusmiljons britu mārciņu.

Arī ceļojumiem Melānija naudu laulības laikā nav žēlojusi – pāris regulāri atpūties eksotiskās zemēs un īrējis greznas villas. Savukārt 2014. gadā dziedātāja savam vīram dzimšanas dienā uzdāvināja vienu miljonu britu mārciņu vērtu privātu salu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!