Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Populārais žurnāls "People" novembrī tradicionāli paziņo tā kunga vārdu, kurš šogad ticis pie pasaulē seksīgākā vīrieša goda, un šoruden šis tituls piešķirts mūziķim Džonam Ledžendam, kurš decembra izskaņā atzīmēs 41 gada jubileju.

Ledžens ir vēsturē pirmais afroamerikāņu vīrietis, kā arī viens no jaunākajiem cilvēkiem, kam savā karjerā izdevies iegūt visus četrus prestižos izklaides industrijas apbalvojumus "Emmy", "Grammy", "Oskaru" un "Tony" balvu. Bez viņa to izdevies sasniegt vēl tikai 14 cilvēkiem, tostarp arī Odrijai Hepbernai un Vūpijai Goldbergai, ziņo raidsabiedrība CNN.

Savu pirmo "Grammy" Ledžends ieguva 2006. gadā ar savu debijas albumu "Get Lifted", vēsta izdevums "People". Šobrīd viņš uzskatāms par vienu no spožākajām mūzikas zvaigznēm.

Tāpat arī Ledžends var lepoties ne tikai ar sasniegumiem profesionālajā sfērā, bet arī privātajā dzīvē. Viņš jau vairākus gadus ir precējies ar modeli Krisiju Teigenu, un abi tiek uzskatīti par vienu no saticīgākajiem un ikoniskākajiem mūslaiku slavenību pāriem. Viņu ģimenē aug divi bērni.

"Es biju sajūsmā, bet tajā pašā laikā arī nedaudz nobijies, jo tā ir liela atbildība. Visi mani vēros un vērtēs, vai esmu gana seksīgs šim titulam. Turklāt pagājušogad šo titulu ieguva Idriss Elba, kas pret mani nepavisam nav godīgi un patīkami," par viņam piešķirto godu pajokojis Ledžends.

Mūziķis ir pēc kārtas jau 34. vīrietis, kuram žurnāls piešķīris seksīgākā vīrieša godu. Pirmais šo titulu 1985. gadā saņēma aktieris Mels Gibsons, kuram tolaik bija tikai 29 gadi.

Savukārt pērn šo titulu piešķīra valdzinošajam britu aktierim Idrisam Elbam. Pirms tam par seksīgāko vīrieti tika atzīts mūziķis un aktieris Bleigs Šeltons, bet vēl gadu iepriekš – aktieris Dveins Džonsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!