Foto: Privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā), atradusi visai interesantu veidu, kā iepriecināt savus atbalstītājus - kamēr muzikālajā sfērā viņas menedžeris vēl neļauj izpaust jaunumus, savus talanta cienītājus Katy iepriecinājusi ar pikantu bildīti.

"Kamēr ir brīvs laiks, šī māmiņa domās tikai par to, kā no rīta pagatavot kaut ko garšīgu savai meitiņai, kura vēl saldi čuč, pavadīt laiciņu ar ģimeni saulainajā Stokholmā, kā arī neaizmirst sevi uzturēt formā, jo šomēnes kārojas daudz kas... kārojas viss.

Bet galvenais - gaidu to brīdi, kad beidzot atkal varēšu parādīt jums ko labu no muzikālā profila, jo pagaidām neko jaunu menedžments man neļauj publicēt. Bet tā gribas!" pie savas bildes sociālajā tīklā Facebook nelielu komentāru sniegusi Katy.

Dziedātājas bildes gan ir visai pieticīgas, jo, kā vēstīts, jūlija sākumā Katy piedzīvoja strīdu ar savu vīru, jo viņš Jekaterinai neļāva piedalīties vienā no pašmāju vīriešu dzīvesstila žurnāliem veltītajā erotiskajā foto sesijā.

Toreiz mūziķe stāstīja, ka padomu neatkailināties viņa saņēmusi arī no sava menedžmenta, tomēr, par spīti ieteikumiem, meitene savus talanta cienītājus sociālajos tīklos visai bieži iepriecina ar diezgan pikantiem foto.

"Ieteikums nepiedalīties kailfoto sesijā bija arī no menedžmenta puses, jo pēc pusgada pauzes man ir gaidāms jauns un internacionāls singls. 2012. gada beigās sāku strādāt pie jauna un diezgan pikanta videoklipa. Nu, velk man uz to pusi!" toreiz stāstīja Katy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!