Foto: DELFI

Lai gan šova Jaunā talantu fabrika otrās vietas ieguvējas Elizabetes Skrastiņas prioritāte pašlaik ir mācības vidusskolas pēdējā klasē, viņa atrod laiku gan mūzikai, gan mīlas lietām. Drīzumā Elizabete plāno debitēt ar jaunu muzikālu projektu, un arī viņas attiecības ar Dāvi Mazurenko (abi attēlā) turpinās.

''Pašlaik mācos 12. klasē, tāpēc nevaru uz pilnu slodzi atdoties mūzikai. Taču lēnām turpinu darboties - gāju uz privātstundām pie Jolantas Gulbes, un nupat esmu nodibinājusi grupu, kuras nosaukums pagaidām lai paliek noslēpumā,'' sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Elizabete.

Kā vienu no saviem spilgtākajiem muzikālajiem piedzīvojumiem šovasar Elizabete min piedalīšanos Baltijas valstu studentu dziesmu svētkos Gaudeamus, kur viņa kā soliste koru priekšā izpildījusi savu šova hitu Rakstu rakstus.

Par spīti skauģiem, kas uzskatīja, ka Elizabetes attiecības ar šova kolēģi Dāvi ir tikai triks uzmanības piesaistīšanai, pāris turpina satikties. ''Drīz jau būs gads, kopš esam pāris. Ar Dāvi kopā arī muzicējam.

Nepasniedzam sevi kā romantisko pārīša duetu, drīzāk notiek tā, ka, ja kādu kaut kur uzaicina dziedāt, labprāt braucam kopā. Ja man jādzied, Dāvis piespēlē ģitāru,'' par abu sadarbību kā mūzikā, tā dzīvē stāsta jaunā dziedātāja.

Fakts, ka abi nāk no atšķirīgām pilsētām (Elizabete ir rīdziniece, bet Dāvis šovā pārstāvēja Ogri), viņu attiecībām netraucē. ''Abi mācāmies Rīgā, tāpēc tiekamies bieži. Kopā gan vēl nedzīvojam - nekas nav jāsasteidz,'' uzskata talantīgā meitene.

Viņa apsver iespēju pēc skolas beigšanas turpināt mācības mūzikas jomā, bet jau šoruden sola atbalstītājus priecēt ar jaunizveidotās grupas debijas singlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!