Foto: Vida Press

Vairākas šovbiznesa zvaigznes savulaik kļuvušas par hakeru upuriem – ļaundari nopludinājuši viņu privātās fotogrāfijas, kuru vidū bieži vien atrodami arī kailfoto, upuriem. Šonedēļ no šāda uzbrukuma cietusi draiskā amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa (attēlā).

Izmanīgie hakeri galvassāpes sagādājuši daudzām superzvaigznēm. Tā, piemēram, marta vidū kailfoto skandālā izskanēja aktrises Emmas Vatsones vārds. Tiesa, vēlāk gan atklājās, ka privātās bildes nebūt nav kailfoto, bet gan kadri, kas uzņemti drēbju piemērīšanas laikā kopā ar stilistu.

Izdevums "The Sun" vēsta, ka šonedēļ dažādās pieaugušajiem domātajās interneta vietnēs, kam parasts lietotājs tik viegli nevar piekļūt, parādījušies Sairusas kailfoto.

Tabloīds ziņo, ka uzpeldējuši dučiem neķītru privāto kadru, kuros dziedātāja redzama pavisam plikiņa. Tiesa, Sairusas pārstāvji šīs ziņas pagaidām nav komentējuši.

Tāpat jāatzīmē, ka ne velti Sairusa tiek dēvēta par vienu no aušīgākajām popzvaigznēm – viņa regulāri provocē ar piedauzīgiem tērpiem un neķītru uzvedību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!