Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā notikusī traģēdija Zolitūdes Maximā raisījusi karstas un asas diskusijas publiskajā telpā. Savs viedoklis par to visu ir arī dziedātājai Maijai Stuģei jeb Jenny May (attēlā), kura demonstratīvi paziņojusi, ka vairs šī zīmola veikalos neiepirksies.

"Katrs iepērkas, kur grib," sociālajā tīklā Facebook paziņojusi Jenny May, publiskojot attēlu, kurā redzams, ka viņa ar šķērēm pārgriezusi Maxima klientu atlaižu karti Paldies, kurā tiek uzkrāta naudiņa par veiktajiem pirkumiem.

Arī citi dziedātājas draugi un paziņas komentāru sadaļā paziņojuši, ka pieņēmuši līdzīgu lēmumu, savukārt Jenny May paskaidrojusi, ka viņas mērķis nav kādu ietekmēt vai veidot provokācijas - ar šīs bildes palīdzību mūziķe gribējusi paust savu personīgo nostāju.

"Protams, Maxima ir un pastāvēs. Vajag reizēm skaļāk bļaut un nevis pievērt acis, un samierināties ar esošo. Ceru, ka tuvākajā laikā visos šī tīkla veikalos tiks veikti drošības uzlabojuma darbi un šis notikums uzlabos Maximas darbošanos," virtuālajā vidē savu nostāju paudusi Maija.

Līdzīgās domās ir arī žurnāliste un sabiedrisko attiecību konsultante Una Ulme-Sila, kura savā Facebook profilā dalījusies pārdomās par aizvadītās nedēļas traģēdiju - tā viņai radījusi psiholoģisku traumu, un viņa vairs nespēj iepirkties Maxima veikalos.

Lai gan nesen pie Unas mājām uzcelts šī zīmola veikals, kurā ir izcils sieru, zivju un vīnu piedāvājums, tagad, braucot garām šai bodei, viņa nodrebinoties un pakrūtē sajūtot nepatīkamas trīsas, tādēļ turpmāk viņa nolēmusi iepirkties Centrāltirgus zivju paviljonā un specializētajos veikaliņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!