Foto: Mango
Kopš LNT muzikālajā šovā "Zvaigžņu lietus" dziedāja spilgts tendēms – dziedātāja Jenny May un dejotājs Šons, viņa sieva arī dziedātāja Emi sadraudzējusies ar vīra skatuves kompanjoni. Abas dziedātājas apgalvo, ka nav konkurentes, bet nešķiramas draudzenes.

"Varu paskaidrot kā mēs sadraudzējāmies. "Zvaigžņu lietus" prasīja enerģiju no rīta līdz vakaram un tieši Emi palīdzēja ģenerēt idejas un atbalstīja mani un Šonu. No tā laika ir klikšķis un mēs esam draudzenes," tā Jeeny May.

Viņas teikto papildina Emi: "Tā jau dzīvē notiek, ka tu satiec kādu cilvēku un abiem velk vienam pie otra. Tā mums ar Jenny ir klikšķis."

Emi ne mirkli nav jutusi greizsirdību, ka Jenny May šovā ir kopā ar viņas mīļoto Šonu. "Mēs ar Šonu esam līdzīgi, es saprotu viņa darbu un viņš manu. Lieliski saprotamies šajos jautājumos un zinām to robežu, cik tālu katrs varam iet," paskaidro Emi.

Abas dziedātājas smejas, ka tā kā dzīvo gandrīz kaimiņos, tad bieži notiek ciemošanās. "Jenny lieliksi gatavo suši un tad mums ir suši vakars, kurā apsriežam jaunumus un baumojam. Tās ir meiteņu padarīšanas," smej Emi.

Viņas šovasar ne vienu reizi vien uzstājušās kopīgos pasākumos un koncertos. Abas smej, ka jau pat zināms, ka abas uzstāsies arī Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā "Reval hotel Latvija" - "Skyline" bārā.

Mūzikas stili, ko viņas izpilda ir atšķirīgi. Emi dzied deju mūziku, bet Jenny May ir poproka izpildītāja.

Emi šobrīd strādā pie jaunā albuma. Pilnīgi nejauši viņu uzmeklējis puisis no Latgales, vārdā Armīns un piedāvājis uzrakstīt pāris dziesmas. Tiesa precīzu albuma iznākšanas datumu Emi pagaidām nenosauc, bet norāda, ka līdz nākamā gada sākumama tas būs gatavs.

Savukārt Jenny May tikko kā iedziedājusi dziesmu ar Mārtiņu Freimani LTV populārajam seriālam "Neprāta cena". Freimanis ir jaunās seriāla dziesmas "Varbūt mēs" mūzikas un teksta autors. Ja seriāla pirmajā sezonā Mārtiņš dziedāja ar Ellu dziesmu "Satīties sapīties", tad šajā seriāla sezonā Ellas vietā ar Mārtiņu dziedās roķīgā Jenny May . Viņa stāsta, ka pēdējā laikā arī pati sākusi rakstīt dziesmas, kuras plāno apkopot albumā. Jenny saka, ka beidzot viņai ir atnācis vaļā un viņa no bērnišķīgā kļūst aizvien roķīgāka.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!