Foto: LETA

Pērnā gada vasarā tapa zināms, ka grupu "Dzelzs vilks" un "Ryga" dalībnieks Mārcis Judzis, kurš oficiāli vēl aizvien bija precējies ar savu bērnu māti Rūtu, uzsācis attiecības ar miljonāra Valērija Maligina meitu Irinu. Tagad tapis zināms, ka mūziķis pēc sānsoļa atgriezies pie ģimenes.

Judzis un Irina savas attiecības mediju pārstāvjiem pirmo reizi atklāti demonstrēja Maligina mīļotās sievietes, aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes 30. dzimšanas dienas ballītē.

Mūziķa sieva neslēpa savu sašutumu par izpostīto ģimeni, sociālajos tīklos publiskojot daudznozīmīgus vēstījumus, bet pats Judzis izdevumam "Kas Jauns" pērn bija paudis, ka "laulība diez vai turpināsies".

Dzīvē tomēr viss iegrozījies citādi, un tagad tapis zināms, ka Judzis pārtraucis romānu ar Irinu un atgriezies pie ģimenes.

"Tas, ko esmu izdarījis pa šo laiku, man pašam ir jāizstrebj. Dzīvē gadās visādi, bet tagad man ir jānosargā pats dārgākais, kas man ir, – mana ģimene," žurnālam "Kas Jauns" atzinis Judzis, laulību salīdzinot ar ziedu, kas mēģina uzplaukt vētrā.

"Debesis ar mums izspēlē amizantas spēles, bet mērķis vienmēr ir viens – mīlestība. Vairums to pārprot, ejot šķiršanās un posta ceļu, ko nosauc par "jaunu dzīvi" vai "uz priekšu!". Mēs iesim uz priekšu kopā – mīlestībā un piedošanā. Mums ir tik daudz, kā dēļ ir vērts to darīt," situāciju komentējusi Judža sieva.
Foto: Mārcis Judzis ar Irinu Maliginu/DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!