Foto: F64

Piektdienas, 7.janvāra, pēcpusdienā populārā dziedātāja un Triju Zvaigžņu ordeņa komandiere Olga Rajecka savā mājā Bukultos krāšņi nosvinēja apaļo jubileju. Ja pirms desmit gadiem Rajecka pusgadsimta jubileju atzīmēja ar labāko dziesmu izlasi un grāmatu "Mana svētku diena", tad šogad viņa dosies vērienīgā koncerttūrē.

Sveikt gaviļnieci bija ieradušies viņas skatuves kolēģi – dziedātājs Uģis Roze un ģitārists Aivars Gudrais, māksliniece Elita Patmalniece, meita Marija Migliniece, draudzene Ināra Trēziņa, deju kolektīvu "Rotaļa XO" un "Madara" dejotāji, Bukultu pašvaldības pārstāvji un citi, kam Oldzīte sirdij tuva.

Gaviļniecei tika veltītas īpaši sagatavotas dziesmas un dejas, savukārt viesi tika cienāti ar zupu, karstvīnu un ļoti garšīgu torti, bet vakars noslēdzās ar sadziedāšanos un krāšņu salūtu.
Atgādinām, ka Olgas jubilejas koncerttūre sāksies aprīlī un ilgs līdz pat septembrim. Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs. Pilnu tūres pieturpunktu sarakstu var uzzināt šeit.

Olga Rajecka ir populāra latviešu dziedātāja, kas atpazīstamību ieguva, darbojoties leģendārajos ansambļos "Eolika" un "Turaidas roze". Tāpat arī mūziķei ir veiksmīga solo karjera, kuras laikā viņa aktīvi koncertē gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!