Foto: Vida Press
Nepatīkamā situācijā nonākusi austrāliešu repere Igija Azalija – nesen atklātībā nonākuši mūziķes kailfoto. Skatuves zvaigzne, kurai 7. jūnijā apritēs 29 gadi, pēc šī incidenta deaktivizējusi savus kontus sociālajos tīklos un nolēmusi vērsties policijā.

Reperes kailfoto, kas aizvadītās nedēļas izskaņā tika nopludināti globālajā tīmeklī, uzņemti fotosesijas ietvaros izdevumam GQ 2016. gadā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Šīm bildēm, kurās Igija redzama kailām krūtīm un bez apakšveļas, nebija paredzēts nonākt atklātībā.

Drīz pēc fotogrāfiju nopludināšanas repere sociālajos tīklos nāca klajā ar paziņojumu, kurā bija teikts, ka viņa jūtas "apdullināta, apkaunota, apgānīta un dusmīga".

Tiesa, deaktivizēt savus profilus sociālajos tīklos mūzikas zvaigzni pamudinājis nevis pats fakts, ka foto nonākuši atklātībā, bet gan "izvirtušie un pretīgie komentāri", kā arī ļaudis, kuri dalījušies ar savām seksuālajām fantāzijām.

"Komentāri, īpaši no vīriešiem, kuros tiek paustas viņu domas un fantāzijas saistībā ar manu ķermeni, mani tiešām satrauc. Atklāti grēcīgās lietas, ko cilvēki saka, ir nomācošas un liek man justies nelabi.

Ja jūs kādreiz esat tikuši apkaunoti savas ģimenes vai cilvēku, kas jums rūp, priekšā, jūs varbūt sapratīsiet, kā es jūtos," sociālajos tīklos izplatītā paziņojumā pirms savu kontu deaktivizēšanas vēstījusi repere.

Savukārt fotogrāfs Nino, kurš Igiju pirms trim gadiem iemūžināja fotosesijā, nācis klajā ar paziņojumu, ka bildes "nozagtas un publicētas bez manas piekrišanas".

"Es jūtu līdzi visiem, kurus šī situācija ietekmējusi. Esmu ļoti sašutis un nelikšos mierā, kamēr nepanākšu taisnīgumu," piebildis fotogrāfs.

Igija arī metusi akmeni žurnāla redaktoru un fotogrāfa dārziņā, norādot, ka daudzas slavenas sievietes savulaik bildējušās erotiska rakstura fotosesijās GQ, tomēr klaji atklātās bildes ir aizkadri, kurus paredzēts uzreiz izdzēst, lai tie nenonāk svešu ļaužu rokās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!