Foto: DELFI

Par kārtējo pašmāju sensāciju parūpējies radiostacijas BOOM FM raidījuma Suņu būda vadītājs - Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš. Šoreiz pie sevis studijā viņš bija nolēmis uzaicināt par dziedošo policistu dēvēto Nikolaju Puzikovu (attēlā vidū), taču mūziķis no intervijas atteicās, kā rezultātā aktieris viņu pamatīgi izsmēja.

Raidījums sākās ar to, ka Artuss atskaņoja telefonsarunu, kurā Nikolajs atteicis interviju. Ne reizi Puzikovam netika pateikts, ka viss tiek ierakstīts. Lai gan Suņu būdas pārstāvji pēcāk informēja mūziķi, ka raidījums notiks arī bez viņa klātbūtnes, jaunais dziedātājs tik un tā atteicās.

Kaimiņš par to visu paņirgājās un izsmēja Nikolaju kopā ar pieaicināto mūzikas apskatnieku Ezi. Abi arī jautrojās un tizlojās Puzikova dziesmu pavadībā un apsprieda, kādēļ viņš ir tik fenomenāls.

Kaimiņš bija arī bija pacenties apkopot vairāku pašmāju mūzikas jomas darboņu viedokļus par Nikolaju, kuri lielākoties bija visai neitrāli, bet mūzikas eksperts Uldis Rudaks nemaz nezināja, kas tas Puzikovs tāds ir.

Artuss arī mētājās ar jokiem par Nikolaja ikdienas darbu, strādāšanu policijā, un viņa hobiju - dziedāšanu. Šis salikums, viņaprāt, esot diezgan amizants.

"Jautājums ir tāds - vai džeks [Nikolajs] kādu ir nogalinājis? Viņš, kā nekā, ir policists. Nu, viņš teiks "nē", bet ar savu mūziku gan ir nogalinājis pusi Latvijas," ar asprātībām bārstījās Artuss.

Studijā tika iztirzāta arī alkohola tēma - Puzikovam patīkot iedzert un padzerties, taču Kaimiņš netiek gudrs, kā puisis pēc tam spēj "sagremot" un tik izjusti klausītājiem nodziedāt skaņdarbu Mazā, Dievs tevi mīl, kura vārdu autors ir producents un dzejnieks Guntars Račs, par kura talantu Artuss arī pavīpsnāja.

Raidījuma laikā Kaimiņš kopā ar Ezi secināja, ka Nikolajs esot dziedātāja Laura Reinika jaunākais brālis, un, iespējams, Reniks varētu Puzikovam aizdot savu solārija abonementu.

Savukārt videokrātuvē YouTube aktieris bija uzracis video, kurā Puzikovs uzstājas Siera svētkos. Artusam ļoti jautri šķita, ka koncertā esot bijuši tikai trīs klausītāji, kuru kopējais vecums varētu būt 18 gadi.

Raidījuma nobeigumā Kaimiņš vien noteica, ka, ja Nikolajs būtu īsts policists un viņam nebūtu "mīzēja taktikas", viņš būtu ieradies Suņu būdā.

Pats izsmietais dziedātājs par notikušo vien sniedzis lakonisku komentāru mikroblogu vietnē Twitter: "Super, BOOM FM! Paldies visiem maniem heiteriem, kas centās, komentēja. Artuss, Dievs Tevi Mīl!!!".

Jāatzīmē, ka Kaimiņš saviem radio šova klausītājiem apsolīja, ka tuvākajā laikā pie viņa studijā viesošoties aktieris Ģirts Ķesteris, kurš plašākai publikai pazīstams tikai kā seriāla UgunsGrēks Leons, dziedātājs Lauris Reiniks un arī producents Juris Millers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!