Foto: Vida Press
Slavenajā Kardašjanu ģimenītē ļoti liela uzmanība tiek pievērsta izskatam, un tikai likumsakarīgi, ka katrs liekais kilograms, tauku krociņa vai strija ir teju vai katastrofa, kas jāatrisina pēc iespējas ātrāk. Arī amerikāņu reperim Kanjem Vestam, apprecoties ar dinastijas slavenāko pārstāvi Kimu, nākas sevi turēt grožos.

Tiesa, kā liecina jaunākās fotogrāfijas, reperis pēdējā laikā nedaudz palaidies, un slinkošana vainagojusies ar svara pieaugumu.

Savukārt mūziķa sieviņa Kima Kardašjana ar to nav mierā – anonīmi avoti tabloīdiem stāstījuši, ka viņa vīram uzstādījusi ultimāti pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Zinātājs izdevumam "The Sun" klāstījis, ka Kima savam vīram liek ieturēt "tētuka diētu". Nākamā gada sākumā pasaulē nāks pāra trešais kopīgais bērns, kuru iznēsā surogātmāte, un repera sieva vēloties, lai mīļotais līdz tam laikam atgūst labu formu.

"Kimai vajag, lai Kanje nezaudē enerģiju, tāpēc viņam jāievēro diēta un jāvingro trīs reizes nedēļā. Vēlāk treniņi būs piecas reizes nedēļā. Tā tas turpināsies vismaz sešas nedēļas.

Līdz Ziemassvētkiem viņam jāiegūst sešpaka. Kima negrib izdarīt spiedienu, bet vēlas, lai Kanje pirms kļūšanas par trīs bērnu tēvu jūtas pēc iespējas labāk," klāstījis zinātājs.

Kā noskaidrojis izdevums "Mail Online", repera svara pieaugums skaidrojams ar to, ka viņš esot iecienījis ātrās uzkodas – burgerus, eļļā ceptu vistu un citus neveselīgus sāļos našķus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!