Nedēļas izskaņā populārais amerikāņu reperis Kanje Vests (attēlā) atcēla savu tūri, bet tagad tapis zināms – īsi pēc šī lēmuma mūziķis nogādāts slimnīcā.

"E! News" ziņo, ka reperis pirmdienas vakarā nogādāts kādā no Losandželosas slimnīcām.

Anonīms avots steidzis informēt, ka "viņš ir sevi pilnīgi nodzinis", bet, atsaucoties uz "NBC News" avotiem, tiek vēstīts, ka nekādas kriminālas darbības nav notikušas – reperis slimnīcā nogādāts "savas veselības un drošības dēļ".

Izdevums "People" vēsta, ka Vests piedzīvojis spēku izsīkumu un lielu lomu viņa sabrukumā spēlējis miega trūkums. "Viņš nepārtraukti strādāja pie savas un "Adidas" modes līnijas. Viņš ir vispārzināms darbaholiķis," ziņojis kāds avots.

Pēdējais laiks Kanjem nav bijis viegls – oktobra sākumā Parīzē aplaupīšanu piedzīvoja viņa laulātā draudzene, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, bet pats reperis pārlieku emocionāli uztvēris dažādas norises pasaulē un licis šaubīties par savu garīgo veselību.

Savā pēdējā koncertā Sakramento, kas sākās ar krietnu novēlošanos un beidzās pēc divu dziesmu izpildīšanas, viņš fanus pārsteidza ar iespaidīgu tirādi pret Hilariju Klintoni un Bejonsi, kuras laikā arī publiski tika pausts atbalsts jaunievēlētajam ASV prezidentam Donaldam Trampam. Pēc šī izgājiena tapa zināms par tūres pārtraukšanu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!