Foto: Vida Press/Jackson Lee

Patīkamas ziņas visiem amerikāņu repera Kanjes Vesta (attēlā) faniem – viņš pēc ilgāka pārtraukuma beidzot izgājis sabiedrībā. Tiesa, mūziķis fotogrāfiem rādījis visai drūmu vaigu.

Atgādinām, ka novembra izskaņā reperis pārstrādāšanās, bezmiega un dažādu emocionālu pārdzīvojumu dēļ piedzīvoja sabrukumu un tika hospitalizēts. Lai gan ārsti bija norūpējušies par repera veselības stāvokli, nedēļu vēlāk viņš tika izrakstīts no psihoneiroloģiskās slimnīcas un devās mājās.

Savukārt šonedēļ sensāciju medniekiem ar kamerām beidzot izdevies iemūžināt 39 gadus veco Vestu, kad viņš Ņujorkā devies savās ikdienas gaitās. Tabloīdi steidz ziņot, ka viņš piedzīvojis vizuālās pārvērtības – reperis izbalinājis matus.

Tiesa, mediji un Vesta fani ir visai norūpējušies, jo viņš izskatījies pagalam sadrūmis un rūpju nomākts. Kāds anonīms avots izdevumam "People" pastāstījis, ka Vests joprojām nav pilnībā atkopies no sabrukuma.

"Kanjem vajadzētu atpūsties un rūpēties par savu garīgo veselību, bet tā vietā viņš atkal meties darbos un atsakās atpūsties," stāstījis zinātājs.

Vests ir vispārzināms darbaholiķis, un šī iemesla dēļ sākušās nesaskaņas viņa ģimenē. Informators izpaudis, ka repera sieva, TV šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana, esot dusmīga, jo vīrs neklausa dakterus un rīkojas pēc saviem ieskatiem.

"Kima jūtas nokaitināta. Viņa izskatās nelaimīga un daudz laika pavada ar ģimeni," skaidrojis anonīmais avots.

Jāatzīmē, ja publiskajā telpā joprojām cirkulē runas, ka Vesta un Kardašjanas starpā samilzušas nesaskaņas un Kima nolēmusi šķirties no sava vīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!