Foto: DELFI

Bijušais šova Okartes skatuve dalībnieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā) nesen, dodoties mājās no kāda pasākuma Liepājā, saskāries ar diezgan nepatīkamu atgadījumu – mašīna sadūrusies ar alni.

"Kopā ar Jogitu [Pūpolu] bijām Liepājā - vadījām pasākumu nesen atklātajā klubā Ego. Kad darbiņš bija padarīts, devāmies atpakaļ uz Rīgu, bet ap četriem naktī, braucot pa ceļu, mūsu automašīnai priekšā izskrēja vairāki aļņi, un vienu no tiem notriecām," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kašers.

Notikuma brīdī Kašers atradies automašīnas aizmugurējā sēdeklī, bet viņa kolēģe Jogita sēdējusi blakus šoferim. Trieciens bijis pamatīgs, un mašīna esot "lupatās" - vajadzēs ieguldīt diezgan lielus līdzekļus, lai to atkal salabotu, taču, par laimi, cilvēki nav cietuši.

"Man ļoti žēl Jogitas - viņa bija iemigusi, taču atmodās, kad notika trieciens un redzēja, kā alnis kūleņo pāri mūsu mašīnai. Pārbīlis un šoks bija pamatīgs," stāsta Kašers.

Pēc sadursmes jaunieši izsaukuši policiju, taču alni vēl nav izdevies atrast. "Tas dzīvnieks bija milzīgs! Blakus ceļam bija dziļš grāvis, domājām, ka viņš tajā iekritis, bet, kad visu pārbaudījām, izrādījās, ka alnis ir pazudis, tādēļ grūti spriest, vai viņš joprojām ir dzīvs.

Protams, ir neliels šoks. Žēl aļņa, pārdzīvoju arī par Jogitu, ka viņai nācās piedzīvot tādu izbīli, bet galvenais, ka paši esam sveiki un veseli. Nekad mūžā nebija gadījies atrasties automašīnā, kura notriec dzīvnieku," skumji piebilst Kašers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!