Foto: DELFI
Lai Rīgas praida priekšnojautās sabiedrībai atgādinātu par tradicionālo sieviešu un vīriešu savienību, aizvadītajā nedēļā Rīgas centrā tika nēsāta milzīga falla imitācija, bet ilggadējais praida pretinieks, dziesminieks Kaspars Dimiters šo akciju vērtē neviennozīmīgi.

Divus metrus garā falla nešanas akcijas organizatori skaidroja, ka tās mērķis bijis godināt Latvijas vīriešu un sieviešu svētos kopības aktus, miermīlīgi "aizbiedēt homo garu un stiprināt hetero garu", kā arī pasargāt Rīgu no domnieku piesauktā Sodomas likteņa.

Dimiters, kurš jau daudzus gadus ir viens no kaismīgākajiem geju, lesbiešu un viņu atbalstītāju gājienu pretiniekiem, komentējot heteroseksuālisma publisku slavināšanu, norāda:

"Heteroseksuālisms, pirmkārt, ir svešvārds, medicīnisks termins. Terminus nav jāslavina. Godu var parādīt normālām, dabiskām cilvēku attiecībām, pret kurām pēdējās dekādēs visā pasaulē notiek informatīvi psiholoģisks karš."

Tiesa, Dimiters arī uzsver, ka "publiski fizioloģiskas" akcijas tomēr nav īstais veids, lai atgādinātu par mīlestību, bet to, ka tradicionāli seksuālas attiecības tiek slavinātas ar divus metrus gara falla imitācijas nēsāšanu pa ielām, dziesminieks nenosoda.

"Visi pasaules obeliski ir fallu simboli. Arī Brīvības piemineklis. Tikai Zāles radītais tomēr ir mākslinieciskāks par vakar nēsāto. Bet protesta signāls skaidrs. Arī Brīvības pieminekli nevar piesmiet vairāk, kā tas jau piesmiets ar visiem svinīgajiem mūsu valsti iznīcinājušā režīma falši pompozajiem pasākumiem," spriež dziesminieks.

Drīzumā notiekošā Rīgas praida gaidās Dimiters sabiedrībai atgādina par postu, ko iecietība pret homoseksuālismu, viņaprāt, nodarījusi Zviedrijai.

"Zviedrijā ieslēgts neatgriezenisks izmiršanas režīms. Un to ieslēguši tieši homoseksuālisma brutālie ieviesēji. Ar visplašāko valdošā režīma atbalstu, Eiroūnijas un ASV piedraudējumiem šie zviedroti sviedrotie centieni mērķē izmērdēt un morāli sagraut pēdējo tautas atlieku pretošanās un izdzīvošanas potenci.

Vai tauta, kas solidāri vairs nespēj pacelt vienotu karogu cīņā par savu neatkarību un brīvību, turpmāk cilās tikai milzu fallus?" retoriski taujā dziesminieks.

Komentējot Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputātu iepriekš paustās bažas, ka praida pieļaušana Rīgā pilsētai varētu draudēt ar Sodomas likteni, Dimiters neslēpj, ka par to satraukties ir jau par vēlu.

"Rīga jau kaut kā vēl maskējas, vismaz centra un Vecrīgas daļā, bet Latviju Sodomas liktenis jau piemeklējis. 22 gados no tās zuduši vairāk par 600 000 iedzīvotājiem. Ražošana, lauksaimniecība, zvejniecība, lauku dzīves veids iznīcināts. Pēdēja gada laikā, pievienojoties jau 300 zudušajiem, no kartes jādzēš vēl 168 ciemati. Mēs ejam bojā. Paātrinājums tika ieslēgts 2005. gadā ar pirmo praida manifestāciju.

Homoseksuālisms nav tikai slimība vai devianta izlaidība, bet jau globāla apsēstība, kas, pateicoties izklaides materiālisma metastāzēm, kļuvis par nopietnu audzēju, nogalina valstis un tautas, precīzāk, balto rasi," rezumē Dimiters.

Galerijā: ieskats Rīgā notikušajā heteroseksuālisma godināšanas akcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!