Foto: DELFI

Šonedēļ ukraiņu izcelsmes dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā) viesojās skandalozā skatuves mākslinieka Sanda Kiopa veidotajā šovā, kurā viņa visiem skatītājiem atklāja vairākas pikantērijas. Arī to, cik gados zaudējusi nevainību.

Kiops vienmēr uzsvēris, ka viņam ir visai brīvi uzskati par seksu, kailumu un citām lietām, kuras ļaudis bieži vien publiski vairās apspriest, taču arī Katy, kā izrādās, pikantas tēmas neliek sarkt.

Tā, piemēram, dziedātāja bez minstināšanās bija gatava Kiopam un visiem skatītājiem atklāt, ka viņa savu nevainību zaudējusi aptuveni 15 gadu vecumā, kas, pēc dziedātājas vārdiem, liecina, ka viņa "nav ne slikta, ne laba meitene".

Tāpat skatuves māksliniece padalījās ar kādu ļoti pikantu savas privātās dzīves detaļu - viņai nepatīkot valkāt krūšturi. Katy nekautrējās atklāti pastāstīt, ka vasarā viņa šo apģērba gabalu nēsājot visai reti, taču ziemā viņa iecienījusi sporta krūšturus, un viņa arī to apliecināja skatītājiem, paceļot savu džemperīti un nodemonstrējot apakšveļu.

Kiopa vadītajā šovā mūziķe beidzot arī oficiāli apstiprināja, ka skaistumkonkursa Miss Top of the World finālā viņai patiešām zem seksīgās kleitas ar pikantajiem šķēlumiem, kurā viņa uzstājās, neesot bijušas biksītes. Kā pastāstīja dziedātāja, viņa ķermeņa lejasdaļā izjutusi neaprakstāmu brīvību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!