Foto: Publicitātes foto

Populārā dziedātāja Katy Tindemark (attēlā), kura pagājušā gada nogalē šķīra laulību ar ilggadējo dzīvesbiedru un meitiņas tēvu Bo Rikardu, pēc šķiršanās izveidojusi attiecības ar sievieti.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Katy atklāj, ka viņai jau ilgāku laiku ir attiecības ar kādu meiteni, kura strādā par dīdžeju. Ironiski, bet šo savienību apdraud vīrietis - Katy atklāj, ka viņas draudzene nez kāpēc baidās, ka Katy viņu pametīs puiša dēļ.

"Man ir arī draugs no tās pašas radio stacijas, ar draudzeni trīs reizes jau gada laikā izšķīrāmies viņas greizsirdības dēļ," skaidro Tindemark.

Dziedātāja izvairās sevi mīlestības ziņā ielikt kādos konkrētos rāmjos, pieskaitot sevi homoseksuāļiem vai heteroseksuāļiem. "Es esmu par visu dzimumu attiecībām. Un aizstāvu homoseksuāļu tiesības, kā arī atbalstu LGBT un Mozaīkas organizāciju,"

Mana sirds ir atvērta tam vai tai, kura ir līdzīgi domājoša persona ar līdzīgām vērtībām. Vēlreiz visiem vēlos atgādināt, ka tu nemīli dzimumu, tu mīli cilvēku. Un mīli ne par ko, bet vienkārši tāpat," savu mīlestības definīciju atklāj Tindemark.

Viņa smejas, ka tikai draudzenes pastiprinātā greizsirdība ir tā, kas viņu darījusi piesardzīgu sieviešu mīlestības ziņā.

"Ja manējā nebūtu tik greizsirdīga, es vispār nomainītu puišus uz meitenēm. Es viņu mīlu, bet laikam nepietiekoši stipri, lai samierinātos ar greizsirdību," godīga ir māksliniece.

Tindemark šo to pamainījusi ne tikai mīlas dzīvē, bet arī savā mūzikas stilā. "Mainu stilu uz Bossa Nova, Blues, Funk un apgūstu vijoles vietā altu," atklāj māksliniece. Viņa nupat laidusi klajā savu jaunāko hitu Spirits Go On, bet jau oktobrī sola atgriezties Latvijā ar koncertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!