Foto: Privātais arhīvs

Jaunā un izskatīgā dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā) savā sociālajā tīklā Facebook padalījusies ar kādu visai amizantu bildi, kurā viņa skuj kājas automašīnā.

Mūziķe stāsta, ka šī nav pirmā reize, kad nācies skaistumkopšanas procedūras veikt automašīnā - viņas spēkrats esot kā mazs skaistumkopšanas saloniņš.

"Vakar lietderīgi izmantoju laiku, ko pavadīju sastrēgumā. Tā kā Rīgā šobrīd notiek regate, kā rezultātā ir vairāki satiksmes ierobežojumi, nācās ilgu laiku pavadīt automašīnā. Godīgi sakot, tas mani izglāba!

Bija jāsagatavo sevi vakaram - Jaunā viļņa "afterpārtijam". Izdarīju to automašīnā. Šī nav pirmā reize, kad mašīnā veicu skaistumkopšanas procedūras.

Manā automobilī atrodas viss, kas nepieciešams, lai sapucētos tuvākajam pasākumam. Man pat uzdāvināja ne pārāk jaudīgu matu taisnotāju, kuru var mašīnā pievienot pie strāvas," sarunā ar DELFI Izklaidi lepojas dziedātāja.

Mūziķe stāsta, ka ļoti bieži automašīnā gadās lakot nagus - pa vienam nadziņam, stāvot pie luksofora. Jekaterina secinājusi, ka tas ir ļoti ērti un palīdz taupīt tik dārgo laiku.

"Reizēm, kad krustojumā stāvu pie sarkanās gaismas, tas izvēršas par diezgan jautru pasākumu, īpaši, kad mainu apģērba augšdaļu. Blakus joslās stāvošie vadītāji nespēj saprast, kādēļ tik aktīvi mašīnā uzvedos, stāvot pie luksofora.

Ir arī bijuši gadījumi, kad, par nožēlu, mašīnā neesmu paņēmusi līdzi maiņas apģērbu. Pēc pludmales bāra Havana Club atklāšanas devos uz Saskaņas centra pēcvēlēšanu pasākumu tajā pašā pludmales tērpā, jo man nebija drēbju, ko pārvilkt," savos piedzīvojumos dalās Katy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!