Foto: Tomass Jansons

Dziedātāja un hitu Tu esi cerība un Es jūku prātā izpildītāja Katy Tindemark (attēlā) iepriecinājusi fanus ar otru savu talantu- māksliniece kā foto modele nopozējusi draiskā sesijā, apvienojot šo darbiņu ar ciemošanos pie meitiņas Stokholmā.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide uzsver Katy, ne jau pikseļos un fotošopā ir tā sāls. "Tie megamekapikseļi ar kaudzi fotošopa ir stereotips, kas pievelk tos, kuri domā vienā virzienā. Tāpēc arī manā fotosesijā ir pielietoti tikai pāris filtri bez fotošopa," atklāj simpātiskā dziedātāja.

Bilžu autors ir Tomass Jansons no Stokholmas. "Saulains un smaidīgs cilvēks, kā arī talantīgs fotogrāfs un vijolnieks. Droši vien viņš izvēlējās strādāt ar mani, jo pati spēlēju altu, un viņam bija sapnis uztaisīt foto projektu ar vijolnieci vai altisti," spriež Katy.

Vispirms viņa Tomasam nopozējusi vienā apakšveļā ar abu iemīļoto mūzikas instrumentu rokās. Nu tapis abu jau otrais sadarbības projekts - sesija, kurā Katy pozē īpaši pikantā vešiņā. Abi mākslas projekti tapuši Stokholmā. Pozēšanu fotogrāfam Katy apvieno ar savas meitas, kura aug Stokolmā pie tēva, apciemošanu.

"Sanāk tā, ka braucu pie meitas uz Stokholmu, un man šeit dažus mēnešus arī ir darbiņš, strādājot par foto modeli. Tas priecē," stāsta Katy.

Viņa atklāj, ka bildes pagaidām abi ar fotogrāfu var izmantot pēc saviem ieskatiem, un ļoti iespējams, ka pēc kāda laika Tomass tās piedāvās apskatīt savas personālizstādes ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!