Foto: LETA
Komerciāli veiksmīgākās pašmāju grupas Prāta vētra solista Renāra Kaupera (attēlā) un viņa sievas Agneses ģimenē aug trīs dēli – dvīņu zēni Emīls un Edgars jau sasnieguši pilngadību, bet pērnvasar pasaulē nāca pastarītis, kuram vecāki devuši vārdu Ārons.

Mazulīša vārda izvēle izbrīnīja daudzus, bet tagad intervijā žurnālam LILIT dziedātājs paskaidrojis, kāpēc bērns tā nosaukts.

"Mūsu gadījumā tas bija sapnis. Pamodos 2010. gada 13. novembrī ar šo vārdu - Ārons. Sapnis bija saistīts ar dēlu, ar bērniem. Tad mēs vēl tikai domājām par trešo.

"Ja būs puika, sauksim par Āronu!" es Agnesei teicu. "Nu, nezinu, ļoti jau nu dīvaini."," sievas reakciju atceras Renārs.

"Un tūliņ pēc tam mūsu puišelis pieteicās! Sākām domāt viņam vārdu, vesela kaudze variantu bija, bet kāda jēga? Kāds no viņa Jānis, ja viņš ir Ārons," spriedis dziedātājs un pats atzinis, ka tas ir neparasts vārds.

"Mēs jau gan visi esam kā atlasīti: mans tēvs ir Izidors, Agneses - Omārs... Kur mēs pie tā visa tikām? Nu, mans tētis ir no Latgales, tur vecie vārdi ir modē. Kāpēc Agneses tēti nosauca par Omāru, neviens nezina. Omāram ir četri brāļi, visiem normāli vārdi - Ivars, Juris, tikai viņš, piektais, tāds eksotisks. Uznāk reizēm kaut kas vecākiem," žurnālam Lilit skaidrojis Kaupers. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!