Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļa nogalē pasaulē slavenais itāļu tenors Andrea Bočelli romantiskā ceremonijā Toskānā mija gredzenus ar savu ilggadējo dzīvesbiedri Veroniku Berti (abi attēlā).

Kā vēsta ārvalstu mediji, ceremonija notikusi pāra tuvāko cilvēku lokā Montenero klosterī ostas pilsētā Livorno, bet pēc gredzenu mīšanas jaunlaulātie kopā ar viesiem devās uz Bočelli villu, kas atrodas Pizas pievārtē.

55 gadus vecajam skatuves māksliniekam šī ir otrā laulība - pirmajā laulībā pasaulē nākuši divi dēli. 2002. gadā viņš iepazinās ar Veroniku, kura kļuva ne tikai par Bočelli mīļoto, bet arī menedžeri.

2011. gada septembrī pāris paziņoja, ka sieviete ir pirmdzimtā gaidībās, 2012. gada 21. martā pasaulē nāca dziedātāja pirmā meita Virdžīnija, bet divus gadus pēc kopīgā mazuļa dzimšanas mazulītes jubilejā abi beidzot oficiāli noformējuši savas attiecības.

Jau vēstīts, ka nākamā gada 10. janvārī Bočelli uzstāsies Arēnā Rīga. Otrdien, 25. martā, sākusies biļešu tirdzniecība uz šo koncertu, un, kā vēstīja tā organizatori Makroconcert Latvia, vietu skaits ir ierobežots, tādēļ uz šo koncertu tirdzniecībā nonāks ne vairāk kā astoņi tūkstoši biļešu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!