Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve pirmajā sezonā iepazītā jaunā dziedātāja Kristīne Pāže jeb Kikī pēc šova turpina aktīvi darboties mūzikā un par spīti skeptiķiem joprojām ir kopā ar šova kolēģi Didzi Bordo (abi attēlā), turklāt abi pat gatavo muzikālu duetu.

"Pašlaik ar [Gintu] Cālīti rakstām jaunas dziesmas Zvaigžņu zagļiem, koncertējam un gaidām Martu [Ritova] ārā no šova," sarunā ar DELFI Izklaide par aktualitātēm stāsta Kikī.

Viņa joprojām ir kopā ar Didzi Bordo, un abi ir teju nešķirami, par spīti tam, ka daudzi uz šovā radušos pāri skatījās skeptiski un sprieda, ka ārpus LNT telpām starp viņiem nekas neturpināsies.

"Dzīvojamies šad tad kopā, šad tad atsevišķi, bet joprojām esam kopā, par spīti tam, ka daudzi tam neticēja. Drīzumā mums paredzēts arī muzikāls duets. Bet nē: mēs nebūsim kā Dons un Lily - mums būs kaut kas daudz foršāks," smejas jaunā dziedātāja.

Pāris kopīgi izpildīs gan populāru hitu versijas, gan pašsacerētu mūziku. "Mēs neņemam pārāk nopietni runas par to, ka nevar būt kopā dzīvē un kopā uz skatuves. Mums patīk viens mūzikas stils, mūsu balsis labi skan kopā - tad kāpēc ne?

Muzicēsim tādā alternatīvā popa stilā - tas nebūs gluži šlāgeris, arī ne pops. Kopā rakstām dziesmas - es esmu uzrakstījusi jau trīs angļu valodā, un arī Didzim jau vairākas tapušas. Dziesmas stāstīs par dzīvi, tādām ikdienas situācijām," par kopīgo ieceri stāsta meitene.

Ārpus darbošanās mūzikā Kikī pašlaik apgūst šofera zinības autoskolā un plāno, kur studēt tālāk, kā arī meklē darbu. "Ar koncertos nopelnīto vien nepietiek, tāpēc meklēju kādas haltūras. Par brīvu Zvaigžņu zagļi jau nespēlē, tāpēc tā, ka neatpelnām koncertos iztērēto, arī nav, taču ar nopelnīto vien nepietiek," stāsta Kikī.

Par spīti visam, meitene ar draugu tomēr apņēmusies palikt Latvijā un bagātināt izcilo vietējo muzikālo kultūru. "Nav jau uzreiz jāsperas uz tām ārzemēm - gribas ar Didzi padarboties tepat Latvijā," ieceres atklāj Kikī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!