Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais mūziķis un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā) pēc savas domāšanas ir nūdists, taču dzīve viņu piespiež piesegties vismaz ar stringa biksītēm. Tādās viņš nesen arī daiļi nofotografējies.

"Es stringus nēsāju visur. Vispār jau pēc dabas esmu nūdists, bet publiskajās pludmalēs jau nedaudz vajag piesegties. Ja ir labi trenēts dibens, vīrietis stringos izskatās seksīgi. Jaunām meitenēm jau arī tādi skati patīk," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Kiops.

Skatuves mākslinieks stāsta, ka daži cilvēki priecājas par uzkačātiem tricepsiem un bicepsiem, taču, viņaprāt, nevajadzētu aizmirst arī par to, ka jātrenē dibena muskuļi.

"Tad, kad veicu vingrojumus, piedomāju pie tā, lai arī dibena muskuļiem būtu slodze. Tvirta pēcpuse stringos izskatās ļoti pievilcīga," stāsta Sandis.

Taujāts, kādas ir izjūtas, valkājot šādu apakšveļu, mūziķis stāsta, ka viņš jau ir pieradis un nekādas problēmas šādas biksītes viņam nerada.

"Nav tā, ka kaut kas berztu. Un nav tā, ka ziemā būtu auksts. Man patīk, un es domāju, ka arī sievietes uzbudina vīrietis stringos. Vairākas dāmas man to ir teikušas. Turklāt šādā apakšveļā mantība izskatās lielāka," atklāj Kiops.

Lai gan Sandis stringus ļoti iecienījis, viņam tomēr nedaudz žēl, ka sabiedrībā joprojām ir aizspriedumi pret kailumu.

"Kā jau teicu - esmu nūdists. Ja varētu, visu laiku staigātu pliks. Man patīk kails ķermenis. Skatoties Līgo nakts bildes no dažādām Latvijas pilsētām, nedaudz kļūst žēl, ka Jāņos nesanāca skriet pliko skrējienā. Tas būtu izvērties par niknu pasākumu," jautri piebilst tautā iemīļotais dziedātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!