Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Par Krievijas estrādes karali dēvētais bulgārs Filips Kirkorovs pa ilgiem laikiem atbildējis uz jautājumu, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar Allu Pugačovu.

Kirkorovs, viesojoties Vitebskā, atbildēja uz kvēlāko fanu un žurnālistu jautājumiem. Viens no tiem Kirkorova cienītāju prātus nodarbinājis allaž, proti, kādas ir mākslinieka attiecības ar Allu Pugačovu, kura reiz bija viņa sieva.

Kirkorova un Pugačovas laulība ilga no 1994. līdz 2005. gadam. Pēc šķiršanās Pugačova sagāja kopā ar par sevi krietni jaunāko humoristu Maksimu Galkinu. Pāris dzīvo mīlestībā un saticībā jau gadiem, abi audzina divus bērnus, kuri šogad uzsāks skolas gaitas.

Runājot par attiecībām ar bijušo sievu, Kirkorovs ir tiešs: "Ar ģimenēm nedraudzējamies". Attiecības starp abiem esot "nekādas". Viņaprāt, būtu dīvaini, ja abi joprojām būtu tuvā draudzībā.

"Allai ir sava dzīve, man sava. Negribu būt trešais liekais," viņš atbildēja.

Kirkorovs skaidroja, ka ļoti ciena un mīl primadonnu, un ir pateicīgs viņai par daudz ko. Dziedātājs gatavs steigties palīgā Pugačovai bēdās, ja tāda vajadzība kādreiz rastos, taču prieku "viņai pašai ir, ar ko dalīt".

Dziedātājs arīdzan atklāja, ka seko instagramā savai bijušajai sievai, taču Pugačova gan neesot Kirkorova sekotājos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!