Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs nolēmis aiziet no šovbiznesa, vēsta izdevums "Russian Showbiz".

"Es aizeju no lielā šovbiznesa. Tas attiecas uz lielām prezentācijām un tamlīdzīgām lietām," krievu mediji citē Kirkorovu, kurš gan pēc tam precizēja savus izteicienus. "Nesaku, ka pilnībā atstāju šovbiznesu. Es aizeju no šīs kņadas. Man daudz interesantāk ir veidot dažādus projektus."

Kā norāda "Russian Showbiz", Kirkorovs tagad retāk būs redzams dažādos saviesīgos pasākumos un mūzikas konkursos, tik daudz nepalīdzēs citiem skatuves māksliniekiem, tā vietā izvēloties mierīgu un klusu darbošanos.

Aprīlī Kirkorovam apritēs 50 gadi, ko mūziķis plānojis nosvinēt ļoti grezni. Kremlī paredzēti desmit viņa koncerti, bet pēc pēdējā plānots grandiozs bankets, uz kuru būšot uzaicināti vairāk nekā tūkstoš cilvēku. "Jubileja ir dārgs pasākums. Es tur esmu tik daudz naudas ieguldījis. Man šovs "Es" būs atjaunināts, bet bankets Maskavas centrā nav lēta lieta. Gribas, lai galdi lūst, lai cilvēki gardi paēd un klausās labu mūziku Es esmu uzaicinājis pat "Abba". Gribu uztaisīt visu tā, lai cilvēki atpūšas un gūst kaifu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!