Foto: DELFI

Grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs savas uzvedības dēļ vienmēr ticis pretrunīgi vērtēts, tāpēc mūziķis nolēmis pielikt punktu baumām un pats paskaidrot, kā īsti noticis incidents starp viņu un viņa otro sievu Elīnu Straumi (abi attēlā).

"Ja kāds cilvēks šajā pasaulē rupji un pretīgi ņirgāsies par manu bērnu un manu māti, viņš dabūs pļauku neatkarīgi no dzimuma," visai atklātā intervijā (bet vairums Kiviča interviju ir godīgas un atklātas) žurnāla Ieva februāra numuram brīdina Andris un sīki paskaidro iemeslus, kas savulaik izprovocēja viņu iepļaukāt Elīnu.

"Šīs attiecības tiešām bija īsta elle. Elīna, piemēram, man brauca līdzi uz katru koncertu, lai pārliecinātos, ka man kādā pilsētā nav draudzenes... Vai, piemēram, pārnāku mājās un pie durvīm atrodu sabojātu drēbju kaudzi. Elīna izdzērusi divus šampaniešus un sagraizījusi visas drēbes, kas man bijušas mugurā, kad biju kopā ar Danu [Dombrovsku].

Eju tālāk virtuvē un ieraugu, ka [mana un Danas dēla] Kristofera bilde izņemta no rāmīša un sagraizīta. Kad vaicāju, kāpēc Elīna tā darījusi, viņa ņirgdama pienāca man klāt, iespļāva sejā un atbildēja: "Kāpēc manā virtuvē jābūt kaut kāda izdzimteņa bildei?!"

Izdzimtenis viņš esot tāpēc, ka nav dzimis laulībā. Tāds ir stāsts par to, kāpēc sieviete dabū pļauku," intervijā stāsta Kivičs un atzīst, ka dara to tāpēc, lai nebūtu pārpratumu un baumu.

"Skumji, ka cilvēki neko nezina, bet jau izdarījuši spriedumu: Kivičs pārnācis mājās, atvēris ledusskapi, konstatējis, ka nav kečupa, un sadevis sievai pa galvu," tipiska latvieša reakciju modelē Kivičs, precizējot, ka viņa attiecības gan ar Danu, gan Elīnu bijušas "seksuāli uzbudinātas, nervozas, kaislīgas un interesantas", tomēr "ar seksu vien diemžēl ir par maz".

Andris apzinās, ka vairums sieviešu metīsies aizstāvēt iepļaukāto Elīnu un viņš atkal izrādīsies kretīns. "Tomēr gribu pateikt visām sievietēm: arī mēs, vīrieši, esam normāli cilvēki. Arī mēs gribam būt laimīgi, mīlēti," atzīst Kivičs.

Savukārt, runājot par slaveno Jura Millera sišanas incidentu (attēlā apakšā), Kivičs uzsver, ka Milleram to nekad nepiedos. "Viņa grāmatā Paparaci dienasgrāmata no divdesmit teikumiem labi ja viens par mani bija patiesība," stāsta Kivičs.

Foto: LETA
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!