Foto: LETA

Pagājušās nedēļas nogalē skandalozais pašmāju dziedātājs, grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs (attēlā) pēc pārpūles sporta zālē nonācis slimnīcā - mediķi mūziķim konstatējuši augstu asinsspiedienu un sirds aritmiju.

Pēc notikušā Kivičam trīs mēnešus nāksies atturēties no sāls un alkoholisko dzērienu lietošanas. "Kāds es palikšu bez aliņa? Bet īstenībā jau tas uz labu," savā Twitter profilā raksta dziedātājs.

Komentējot nonākšanu slimnīcā, viņš tēlaini apraksta iespējamos slimības iemeslus: "Dažiem zēniem, lai apstātos braukt ar piekto ātrumu pa dzīvi, piedāvā problēmas ar veselību. Nekas cits nedarbojas". Kivičs uzskata, ka jau bija pārkāpis "sarkano līniju" savas emocionālās dabas, noslieces uz bohēmu un mīlestības pret dzīvi dēļ.

Tiesa, pats mūziķis pirms hospitalizācijas neesot izjutis diskomfortu. "Tam visam notiekot, es visu laiku jutos labi - ne diskomforta, ne reiboņu, nekā, vienkārši, taustot pulsu, ir putra," vītero Kivičs.

Kiviča veselības problēmas bijušas gana nopietnas un sirds aritmija ilgusi veselu diennakti, ārsti viņam vēlējušies veikt pat elektrošoka procedūru, taču Kiviča veselības stāvoklis uzlabojies un procedūra tomēr nav bijusi nepieciešama.

Lai gan mediķi slimnīcā atzinuši, ka mūziķim esot "dzelzs veselība", viņi norādījuši, ka pēkšņo veselības pasliktināšanos, visticamāk, izraisījusi pārpūle - nepietiekams miegs un slodze sporta zālē. "Nevar apvienot pasēdēšanu pēc tūres koncertiem un dziļos pietupienus ar 120 kilogramu celšanu nākamajā dienā," savos secinājumos globālajā tīmeklī dalās pats Kivičs.

Dziedātājs tāpat raksta, ka, lai arī viņu nobiedējusi nonākšana slimnīcā, viņam iepatikusies atmosfēra ārstniecības iestādē. "Visi vienādi, vienalga cik naudas," viņš vītero.

Neraugoties uz plašo izklāstu sociālajā tīklā, sarunā ar izklaides portālu Mango Kivičs atzīst, ka par savu veselības stāvokli runāt nevēlas, jo negrib vēlreiz atcerēties "to visu, kam izgājis cauri".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!