Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme pirms došanās uz ārzemēm turpina atbrīvoties no iedzīves, un šonedēļ pārdošanā izlikts antikvārs galds ar pievienoto vērtību.

Aizvadītās nedēļas izskaņā plašu ievērību guva atraktīvs sludinājums, kurā Kivičs par 1200 eiro mēģināja pārdot "Hyundai Getz" auto. Nu pārdošanā nonācis ozolkoka galds.

"Pārdodam antikvāru, leģendām apvītu (atstāšu vietu jūsu iztēlei), izvelkamu ozolkoka galdu ar sešiem krēsliem," trešdien, 20. martā, savus "Facebook" sekotājus uzrunājis Kivičs.

Mūziķis sludinājumā arī norādījis, ka galds pirkts par 1500 eiro, bet pircējam tas tiks atdots par 500 eiro. Cenu mūziķis pamatojis ar to, ka drīzumā abi ar Lieni braukšot prom no valsts.

Visus interesentus Kivičs aicinājis rakstīt viņam privātu ziņu, bet gana lielu interesi par galdu ļaudis izrādījuši arī komentāros.

Atgādinām, ka Kiviča un Skulmes attiecības publiskas kļuva aizvadītā gada izskaņā, kad mūziķis medijiem paziņoja – viņš nolēmis šķirties no sievas Madaras un ir uzsācis kopdzīvi ar Lieni.

Abi mīlētāji pēdējos mēnešos pamanījušies kļūt par vienu no apspriestākajiem pašmāju pārīšiem, un mūziķa un viņa mūzas gaitām iespējams sekot līdzi arī realitātes šovā. Tiesa, jau pirms vairākām nedēļām Kivičs un Skulme publiski paziņoja, ka sabiedrības neiecietīgās attieksmes un pārmetumu dēļ nolēmuši aizbraukt no Latvijas.

Abi gan pagaidām nav saviem faniem atklājuši konkrētu galamērķi, kur dosies, bet Kivičs šovā ir ieminējies, ka viņš vēlas, lai tur ir palmas. Pāris saviem atbalstītājiem ir arī atklājis, ka prom no Latvijas, visticamāk, abi dosies marta beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!