Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Kortnija Lova apreibinošās vielas nelieto jau 18 mēnešus, māksliniece paziņoja, uzstājoties britu mūzikas žurnāla "New Musical Express" balvu pasniegšanas ceremonijā.

55 gadus vecā māksliniece Londonā pagājušajā nedēļā saņēma žurnāla balvu kategorijā "Ikona".

Kortnija Lova atzina, ka runu saviesīgajam pasākumam nav sagatavojusi, tomēr, kāpjot uz skatuves, atklāja nianses no savas privātās dzīves.

Leģendārā mūziķa Kurta Kobeina atraitne publiski paziņoja, ka skaidrā dzīvo jau pusotru gadu, turklāt "tas esot diezgan mežonīgi". Lova pati nespējot noticēt, ka pagājis jau tik ilgs laiks, kopš viņa vairs nelieto apreibinošās vielas.

Dziedātāja pauda pateicību par atzinību "New Musical Express" balvu pasniegšanā, bet pēc ceremonijas savus fanus instagramā priecēja ar sentimentālu ierakstu.

Bijusī apvienības "Hole" soliste pasaules slavu ieguva līdz ar laulībām ar grupas "Nirvana" līderi Kurtu Kobeinu, kurš izdarīja pašnāvību 1994. gadā.

Kortnija izaudzinājusi Kobeina meitu Frānsisu Bīnu, kura šobrīd ir māksliniece, modele un arīdzan īpašniece visām publicitātes tiesībām attiecībā uz Kurta Kobeina vārda un attēlu izmantošanu plašsaziņā.

Kortnija Lova vairākas desmitgades bija zināma kā varena ballētāja; neskaitāmas reizes tabloīdi vēstījuši par viņas atkarību no alkohola un narkotikām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!