Foto: Privātais arhīvs

Kā tumšu nakti nomaina saulains rīts, tā arī pēc nīkšanas sastrēgumos un vienkārši salīšanas šajā drūmajā 8. septembra rītā tautai negaidīti tiek celts priekšā gaišs un priecīgs pārsteigums. Pēc ilgstošas viesošanās vīra dzimtajā Itālijā šodien Latvijā atgriezusies tautas mīlētā estrādes māksliniece Inese Adario, uz skatuves zināma kā Kombuļu Inese (Adario pāris attēlā).

Kombuļu Inese Latviju pameta pašā jūlija vidū, lai kopā ar vīru Paskvāli dotos pie viņa vecākiem atrādīties nu jau precēta pāra statusā. Ineses aktivitātes Itālijā un laimīgie ziņojumi faniem no saulainās zemes darīja fanus bažīgus - vienubrīd pat likās, ka māksliniece Itālijā iekārtojusies uz palikšanu un Latvijas faniem ir zudusi.

Taču 5. septembrī māksliniece beidzot izplatīja sociālajos tīklos priecīgu ziņu - viņa atklāja, ka nosvin pēdējās stundas vīra dzimtenē un gatava mērot ceļu uz mājām.

Kā saviem faniem atklājusi pati Inese, viņa ceļu no Itālijas uz Latviju mērojusi ar autobusu. Taču Inese vairākas dienas ilgo braucienu izbaudījusi - māksliniece mielojusies ar kārumiem, uzņēmusi priekpilnus selfijus un pļāpājusi ar faniem.

Ieradusies mājās Inese nedomā slinkot - māksliniece jau izsludinājusi pieteikšanos uz videosveicieniem un paziņojusi, ka ir gatava jau atkal mesties koncertu maratonā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!